reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula to oby się udało :)
Mi się Szymon bardzo podoba, ale mężowi nie. Adam i Bartek to jego kuzyni i on się nie zgadza, bo nie chce żeby nasz synek był jak oni. On ma swoje typy, nie to że nic sam nie wymyślił, ale żadne dla mnie się nie nadaje - Władysław (po jego dziadku), Gilbert (w skrócie Gilek? brr..), Hubert, Mariusz (po tatusiu), Julian, Wojciech, Leonard, Ignacy, Carles, Xavi, Harrison.

Heledorka ale jak mieszkacie w irlandii to macie do dyspozycji jeszcze caly wachlarz angielskich/ irlandzkich imion

Jak sie ciesze ze konwalianka ma juz porod za soba. Nameczyla sie dziewczyna

Magia pytalam go na wizycie czy bedzie wtedy wywolywal a on ze mam byc spokojna bo wtedy od rana ma dyzur i postara sie zebym wtedy ur wiec zrozumialam ze chodzi o wywolanie:tak:nie mam szyjki juz ale powiedzial ze na upartego jest tylko pol palca rozwarcia i ze jesli bedzie lek sie dlugo wyplukiwal z organizmu to moze potrwac(bralam 3 mies po 120 tabletek, plus magnez, i w szpitalu 11 kroplowek)
Holedorka mi Szymon nie teraz jest bum na to imie:tak:w sumie nie mieszkasz w Polsce to moze byc bo tu bym sie nie zdecydowala na to imie, jak pani w przedszkolu by zawolala Szymon przybieglo by kilka:-Dtak jak jest obecnie z Oliwiami, Nicolami i Juliami...
Wojciech nawet ladnie i zdrobnienie ladne;-)

Anula no właśnie. Ja tak miałam po fenku. Jak wcześniej to skurcze, a to potem szyjka jak kamień. Jak już nie masz szyjki to chyba powinno pójść dobrze. Mi wczoraj gin mówił, że mam dobre warunki na sn. Rozwarcie na 4 cm i że ma ochotę coś się dziać (tak mówił podczas badania), ale nie wiem dlaczego. No i ten czop wczoraj mi wyleciał. Bóle miałam mocne wczoraj. Dziś skurcz ściska mnie rzadko, ale taki opasujący od podbrzusza do krzyża. Mam nadzieję, że pierwsze podanie oxy załatwi sprawę.

Magia i tego sie boje ze sie na dobre zachamowalo ale widomo jesli bedzie trzeba przetrwam i to:tak:
Skoro lekarz tak powiedzial to w sobote musisz miec Stasia nie ma innej opcji:-D
A co do czopa mi z tydz temu troche wypadlo a reszta jest, cierpliwie czekam(u mnie co najwyzej boli brzuch tak jak na okres albo i mniej a jak mam skurcze to takie ze zasnac moge a mialam raz)
Moj konczy obiad schabowe, mizeria i mlode ziemniaki;-)ja zrobilam tylko mizerie

Pojedzie sobie człowiek na obiad, a to kolejne dziecko!!!! Super, że Tymek już po tej stronie!!!!

Corin, jak masz leżeć 2 tyg, to po co teraz kibelki myjesz? przecież przez 2 tyg zdążą się przybrudzić.... a poza tym, jak nie ma kto sprzątać, to weź sobie kogoś do pomocy - pojdziesz rodzić, a ktoś za Ciebie dom posprząta.....

byłam na IP, żeby mi ktg zrobili, ale tyle ludzi, że ze 2 godz bym czekała, szkoda dnia.... jutro spróbuję.....

Heledorka, z propozycji Twojego męża najbardziej podoba mi się Leonard.... szczególnie, że mieszkasz za granicą.....

Anula na pewno pójdzie Ci szybciutko:-) Myślę, że najpóźniej 4-5 lipca urodzi się Twoje Maleństwo:-)

Balkan my wczoraj w Zofii też ze 2-3 godziny musiałyśmy czekać na KTG, bo mnóstwo ludzi. Porodówki w Bielańskim i Czerniakowskim zamknięte. Remonty robią...:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Balkan Leonard ładne, ale Leo albo Leon już mi się nie podoba.

Dziewczyny, chciałabym jednak imię polskie. Planuję za 2,3 lata wrócić do Polski. Chyba zrobię losowanie i już :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry