reklama

Lipiec 2011

ech.... Magia, to faktycznie kicha z tymi remontami.... ale myślałam, że długi weekend, to 'warszawiacy' się wyniosą do siebie i spokój będzie w mieście, a tu ruch, jak cholera..... nie mówiąc już co się dzieje na drodze nad Zegrze.....

Heledorka, no to jak nie Leo, to może ten Hubert.... Hubcio fajnie brzmi.... :)

reklama
Hubcio? O nieee :szok:

A co myślicie o Czesiu?
Ale nie chcę, żeby wszyscy zaraz myśleli o tym z "Włatcy Móch". Jednak chyba tego nie da się uniknąć...

Ostatnia edycja:
Magia oby tak bylo:tak:tak sie pachal na swiat w marcu a teraz siedzi i nic...
Holedorka, Hubert nie podoba mi sie:tak:moze Antoni?skoro chcesz wrocic;-)
Z propozycji meza, podoba mi sie Ignacy;-)zdrobnienie Ignas tez niczego sobie:-)

Ostatnia edycja:
Heledorka, ja władcy much nie oglądam, ale Czesio.... oj nie..... Czesław mi się kojarzy z takim przepoconym facetem w siatkowym podkoszulku z plerezką włosów na plecach..... :)

grupowo podejmowanie takiej decyzji to kiepski pomysł.... :) ale może rzeczywiście wyjdzie i sie przedstawi.... :)

Franek tak, ale Franciszek nieee...

balkan hehe z tego samego powodu odpadają u mnie Mietki, Zdziśki, Zbyszki, Włodzie, Tadziki. No Czesiek też tak troch podlatuje...

A tak szczerze dziewczyny, najbardziej myślimy o Tobiaszu, Juliuszu, ewentualnie Jacku. Ale żadne na 100% mi nie odpowiada (chociaż sama je wymyśliłam).

Ostatnia edycja:
Mi sie jeszcze podoba Jan, Karol, Tomasz, Przemyslaw, Artur;-)

Tobiasz ciekwe imie ale ja bym tak nie nazwala moj kuzyn ma syna o tym imieniu, tak przemadrzale dziecko, ze w przedszkolu nie ma sie z kim bawic i dlatego jakos tak odpada:tak:
Juliusz w miare jak dla mnie, od razu mysle o Slowackim:-D
Jacek strasznie mi sie nie podoba, moze przez to ze gdy w szkole byl jakis Jacek dzieci wolaly Jacek placek...
Musisz sama podjac decyzje albo zdac sie na meza;-)

Ostatnia edycja:
OJ brzusinki tylko poszłam na drzemkę i już KOnwalianka się zdążyła rozpakować.Ale super,że ma już TYmcia i już ją nie męczą.Całkiem w normie chłopak no i sn:)
Helodorka my też długo z mężem nie mogliśmy dojść do porozumienia,jak mnie się nie podobało to jemu,aż przyszedł dzień i wybraliśmy imię,może tak będzie i u Was,napewno jak przytulisz maluszka będziesz już wiedziała:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry