reklama

Lipiec 2011

Ale sliczny ten Tymus... :-) Kurcze, ja tez juz chce!!! :tak:
Heledorka mi sie podoba z niewymienionych jeszcze Rafałek i Kordian, z czego na to drugie wszyscy kreca glowa :-pAle dla mnie bardzo ładne. Nie wiem, moze jakas dziwna jestem... :cool:

reklama
Śliczny jest ten Tymuś, no i to pierwsze SN u nas czy się mylę?

Niestety nie czytałam ostatnich stron... mam rodzinkę w gościach i nie mam jak posiedzieć przy kompie.

Za to u mnie pojawiają się pierwsze objawy :eek: Dzisiejsza noc pod znakiem skurczybyków, oj bolało bolało, aż w pewnym momencie zaczęłam sprawdzać co ile są. Czasami były co 5 minut, a potem co 15 i 20, więc nieregularne. Teraz przez cały dzień też mam nieregularne i słabsze niz w nocy.

Konwalianka gratulacje!! No to pięknie, droga dla sn w końcu przetarta :-) może teraz się posypie

Heledorka to masz niezłą zagwozdkę z tym imieniem. U nas dla chłopca też był generalnie problem, niewiele było takich, które obojgu by nam się podobały. Dla dziewczynki byśmy wiedzieli od razu a dla chłopca jakoś tak gorzej. Ale babcia rozstrzygnęła wątpliwości - któregoś dnia mówi do mnie, że przyśniło jej się imię i bardzo jej się podoba Szymuś (nie mówiliśmy jej wcześniej o naszych typach). A że był wśród tych, które nam się obojgu podobały to tak już zostało. Babcia jest dumna i blada i wszyscy szczęśliwi :-D

:-) Dobra, to ja rodzę w sobotę wieczorem w Wy pogadajcie ze swoimi Słonkami, może się ruszą:-)
Miałam nadzieję, że po tym wczorajszym masażu Staś postanowi się ewakuować. Miałam konkretne skurcze od krzyża i ten czop mi uciekł, a tu dziś cisza.

reklama
Ale fajne wieści:)
Ja byłam w swoim szpitalu na ktg, dziś skurczy niemalze zero . wiec cc pozostaje termin jak na razie ten sam- za dwa tyg.
Balkan mówiąc 6 lipca moja ginka miała na mysli 7 lipca ( czwartek) bo wtedy ma ostatni dyzur przed urlopem;)heheh i po co te nerwy hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry