u nas Tymek śpi od 19.30 przy cycu usnał.. i śpi teraz w moim łóżku - już nie miałam serca go przenosić..
basieniak - nie wyobrażam sobie aby Tymek nie spał caly dzień.. on średnio ma cykl - 60-80min zabawy, 30min spania, dwa razy nieco dłuższe drzemki..ja już widzę jak on jest marudny po 2h niespania:-)
Psocia, dzięki.. zobaczę jak działają te płatki..swoją drogą ja do prania naszych rzeczy używam koncentratu persil niemieckiego - jest naprawdę super! jakby co się odezwę

:*
Magia, Tymuś też tak gada i podobnie jak Staś chodzi w 74 (na szczęście jeszcze nie wyrasta -chyba) i znowu widzę cos co ich łączy - spanie! u nas dokładnie tak samo.. w dzień je co 2h a w nocy max co 3-3,5h..nad ranem już co 2h. Pediatra stwierdziła, że co 2h w dzień to zdecydowanie za często, ale powiedz to dziecku
Madzia, mam tak samo.. ja strasznie nie lubię jak jest tak ponuro, ślupi, chlupi i depresyjnie.. brr
Maqnio, Miczka, Ania, psocia, basieniak, Magia, Madzia, Corin, wisienka, dodi, i reszta mamusiek - dobrej nocy