• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Magia, w zasadzie masz rację - i zimą mogą być 2 stopnie..
konwalianka - nam właśnie brakuje rajtuzek, muszę kupić koniecznie!

Mały zaraz się obudzi, bo już 2 godziny mijają jak śpi :) Ale póki co, idę wybrać jakiś film na wieczór :)

reklama
Kurcze, popatrzyłam przez okno, świeciło tak pięknie słoneczko, zadzwoniłam do naszej pediatry i zapytałam czy mogę iść na spacer z Dawidkiem po tych szczepieniach, stwierdziła, że jest taka piękna pogoda, więc możemy. No i poszliśmy, Mały był zachwycony kolorowymi listkami na drzewach:)

Wisieńko, nie ma sprawy :) Będą i gołąbki;)

MADZIA, jak to kiedy? Mały się naje, kładę go do wózka, zakładam pałąk z zabawkami i razem pieczemy, gotujemy i sprzątamy;)

Magia, rota do pół roku można chyba. Dawidek dostał hexe, rotarix i prevenar za jednym razem, nic się nie działo.

Malamii, u nas już tam coś czuć w tej buzince;) Dawidek dzisiaj był ubrany w czapkę i śpiworek, pod śpiworkiem miał pajacyk welurowy i wsio, ale u nas dzisiaj było 14 stopni. IMG_1635.jpg

Psotko prześliczny ten Twój synuś:-D I ma cudny śpiworek.
Dziób Może zapuść mu soli fizjologicznej do oczka i wypłynie.
Wydrusia to tak jak ja. Tylko pod spód body z krótkim rękawkiem, welurowy pajacyk, na to grubsza kurteczka i ocieplane spodenki. Mam też takie fajne góralskie skarpetki wełniane. Nie będą na gołą skórkę, więc może nie będą gryzły:-) No i czapka i apaszka. Ale nie wiem jaka czapka? Taka jesienna czy już zimówka?
No i mam gruby koc w odwodzie. Bo my w każdą pogodę i niepogodę w podróży i to wózkiem...

Ostatnia edycja:
Magia, świetny kombinezonik, czekam na zdjęcie Malutkiego w nim! A Stasiuniu już na 86? U nas kombinezony 68 są jeszcze za duże ;) Ja będę musiała malutkiemu zimowy kupić dopiero.

Ostatnia edycja:
Psocia teraz zakładam Stasiowi taki na 80, trochę zakładam rękawki, ale w kroku jest dobry, więc stwierdziłam, że jak ma przechodzić całą zimę (przesiedzieć w wózku raczej:-D) to musi być większy. Wygląda na wielki, ale w tułowiu nie jest jakiś wielki, więc ewentualnie będę mu zawijała rękawki i nogawki (jak na ryby):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry