Witajcie kochane
jak czytam o waszych maluszkach ze takie marudne to mi was strasznie zal , moja Klaudia to cudownie grzeczne dziecko , w nocy spi bez zadnych tam problemów zaraz po kapieli zje i usypia sama w łozeczku , w dzien lezy albo na bujaczku albo na macie , zaglada co mama robi i zasypia nawet nie wiem kiedy , gada do zabawek a nawet i krzyczy do nich no widok niesamowity, kazdej z was zycze tak grzecznego i kochanego dziecka , łapeczki tez ida do buzi jak by mogła to by po same łokcie je wsadzała ale tak własnie dziecko zaczyna poznawac swiat za chwile beda nózki brały do buzi i nie koniecznie jest to objaw zabkowania
Widze ze dzisiaj dzien na pieczenie ciasta , ja tez zmobilizowałam sie i upiekłam szarlotke pychotka wyszla , wziełam jakis przepis z internetu
Psotka dobrze ze Dawidek spokojnie przeszedł to szczepienie , dzielny chłopczyk
Wisienka to mialas przygode niezła usmiałam sie niesamowicie z was
Dodi lepiej leki dawac nie ma co zartowac sobie i sie zastanawiac Moja Klaudia miała tylko troche gardełko czerwone i dostała zastrzyki a po zastrzykach antybiotyk do niedzieli i nie odpuszcze dostanie wszystko tak jak lekarka kazala
Konwalianka biedny ten twoj synus z tymi kupkami zal mi go strasznie , mam nadzieje ze szybciutko to minie
Magia Zdrówka zycze i zakładaj maske zeby małego nie zarazic
Wydrusia oby sie wszystko u was poukładało zycze ci z całego serca
Maqnio a ciebie to podziwiam z tymi nockami , meczysz sie i ty i Rózinka
Corin swietnie ze Ewcia ma dłuzsze czuwanie w dzien za to w nocy bedzie super spala