reklama

Lipiec 2011

asica - on zazwyczaj spi :-D a miski sa daleko ale jakos sie tak obrocil ze dal rade:-D

ilez to dziecko moje ma ubran myslalam ze juz polowa za mna dopiki nie przekopalam wszystkiego ;/ ale prasowanie malych koszul to ja ubostwiam ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny!
Oj ja też kawusię poproszę, choć narzekać nie mogę - spaliśmy do 8.20....

No i mamy dziś zonk, bo ja sama, musze zrobić zakupy, a za oknem śnieg z deszczem.... ja nie wiem, jak Mateusz za tą folią wytrzyma - póki śpi to pewnie ok, ale jak się obudzi.... aech...

balkan - witaj :) mam nadzieje ze maly przespi ci wyprawe po zakupy
corin - witaj :)

jak to jest ze ja mam tak blisko gor a sniegu nie ma?? ;-) cos sie pokielbasilo ihihih

dzień dobry

na kawusię się załapałam?
Corin u nas to samo - wietrzysko takie, że samej do kosza na śmieci nie chce mi się wyjść ;-)

apropos prasowania to: jedno prasowanie na mnie czeka, drugie też zaraz będzie bo już się suszy, a jak tylko wyschnie to wstawiam trzecie :baffled: jak na linii produkcyjnej :-D

u nas też śnieg nie pada ale jak wyjrzę za okno to w górach bielusieńko :tak:

Mateuszkowa, ja w górach i śniegu też nie ma :-) Chociaż nie powiem, bardzo mi pasuje opcja jaką zapowiadali, że śnieg ma być od lutego :-) Góry leko przypruszone tylko.

Asica, to objaw "przetrzymania" Ewa tak ma jak nie położę jej z pierwszymi objawami spania, tylko przetrzymam ją dłużej. Wtedy zaczyna się masakra, bo śpiąca jest na maxa a zasnąć nie potrafi

corin - ja slyszalam ze przed swietami ma spasc, ale czy bedzie ??:confused:
asica - ja juz wiem co ile maly spi - co ok 3 godziny z tym ze rano zasnie po 2,5 a wieczorem nawet po 3,5 wlasnie mi usnal..widzialam ze mu sie zbiera, wkladam go do wozka on tam jeszcze chwile gada do miska a za chwile smok do buzi pielucha i spi, ale czasami jest przeokropna maruda jak ja przegapie ten moment na spanie..

reklama
zadzwoniłam do przychodni i umówiłam się na poniedziałek na szczepienie, to dopiero 2 tak nam się jakoś nie składa, masakra, oby przez weekend nic nie wyskoczyło :unsure:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry