reklama

Lipiec 2011

Ja jak byłam z Mackiem w ciązyto dowiedziałam sie prawie w 8 miesiącu tak sie chował. Teraz za to wczesnie i z zaskoczenia. Ale to prawda, że tylko chłopca widac tak wczesnie. No i u mojego był ptaszek)))))

reklama
No nadrobić muszę czytanie postów :D dobry wieczorek brzuchatki :D :* co do płci u mnie to jakoś nie ma znaczenia czy c czy s,bardziej mój tata by chciał wnuka bo ma już dwie wnuczki hihi :D czas pokaże kto tam się chowa :-) może w lutym mi powie już lekarz zobaczymy :D

Marzenka powiem Ci,że odkąd w ciąży jestem to powiedziałam mojemu,że przezywam z nim drugą miłość haha ale naprawdę jakoś tak czuję jakbym go dopiero poznała:zawstydzona/y:

wisienka, orchidea..ponoć takie roztargnienie w ciązy to norma, no i to słodkie jest:-) ziemniaki przypalać, zupe przesalać, albo przesładzać, do auta w kapciach wsiadać, myć zęby kremem do twarzy...też tak mam:-)
no i faktycznie na razie zadnych dziewczynek na horyzoncie. Pożyjemy i poczekamy na połówkowego...wtedy sie okaze ile bedzie kobitek a ile facecików:)
a nie nie nie..chwilka..z tego co pamietam to u margerity sie dziewczynka szykuje, ale to jeszcze nie potwierdzone no i em_ka świecie przekonana ze nosi mała Nicole pod serduszkiem:)a niech jej sie spełni!:)

Ostatnia edycja:
Lipcówki same chłopaki w końcu urodzą ,ale by było wtedy :-D kurde idę jakiś suwaczek inny szukać ten mi wogóle się nie przesuwa haha

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry