• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

A ja jakoś do kaszy wogóle nie mogę się przełamac,,,Wiadomo jak mam lenia na obieranie ziemniaków to i kasza dobra, ale to nie to....
Chyba mnie grypsko bierze, boli mnie gardlo i cała szyja. Mysłicie ze mogę wypic teraflu?

reklama
Corin starczy i dla Ciebie zapraszam do mnie na kasze :-D z mieskiem sosikiem i jak to ja juz w standardzie ogórkiem kiszonym :zawstydzona/y: mala monis ja jak byłam przeziębiona brałam syrop ten co pisała Veronique *spam* ale czy teraflu można hmm takie coś w necie znalazłam nt. teraflu "Brak jest wystarczających danych, dotyczących stosowania preparatu u kobiet w ciąży i karmiących piersią. Kobiety w ciąży i karmiące piersią powinny unikać stosowania tego produktu, jeśli nie jest to bezwzględnie konieczne".

Ostatnia edycja:
veronique dziekuje ze pytasz, teraz juz troszku lepiej, zdrzemnęłam sie i nareszcze cgłowa przestała bolec:) i ciesze sie, ze Tobie lepiej:):):)

kochane moje ja dziś juz uciekam bo małżowin maslane oczka robi co by spędzić z nim wieczór i jakos tak sumienia nie mam mu odmówić. Zatem miłych pogaduszek zycze, dobrej nocki dla kazdej z Was i dla wszystkich Fasolinek, :):):) do poczytania jutro:)

dzięki za rady chyba rzeczywiście na razie nic nie będę brać tylko omijać męża szerokim łukiem... nie znoszę lekarstw brrr
ja też już uciekam udanego wieczoru życzę wszystkim:-)

Za oknami beznadziejna pogoda i nic się nie chce. I tak sobie myśle czy lato nie byłoby piękniejsze? tylko jak przyjdzie lato, to my będziemy już takie duże, że tylko będziemy marudzić ze nic nam się nie chce, bo cięzko i ciepło.
Mojego męża nie ma jeszce w domu, i nie mam z kim podzielić się moim stresikiem przed jutrzejszą wizyta u gina. Od niedzieli chodzę i przeżywam tę wizytę, czy na pewno wszystko będzie ok czy maluch zdrowy, czy prawidłowo się rozwija.....

mala monis dziewczyno nie stresuj sie na zapas to dla dzidziusia nie dobre napewno bedzie dobrze trzeba tylko tak myslec

Jesli chodzi o wasze bóle głowy to polecam wam dziewczynki spacerek na swierzym powietrzu pomaga sama nie dawno wróciłam

spadam dziewczynki, może jeszce zajrzę wieczorkirm. Pewnie i tak czeka mnie dziś nieprzespana noc ze stresu
Ps. nie brałam dziś witaminek- nie było wymiotów. Coś w tym jednak musi byc.

mala monis nie no ja liczę że w lecie będziemy już lekkie i ciężary tylko w wózku popychać
chociaż teraz popatrzyłam na Twój suwaczek i widzę, że chyba masz termin trochę później niż ja ... ale zawsze jeszcze sierpień i wrzesień.. na pewno będzie piękna pogoda:-)
z wizytą uszy do góry na pewno będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki

a teraz już na poważnie lecę ;-)

reklama
Kochane ciezarowki, poszlam dzisiaj pierwszy raz do sklepu z rzeczami dla dzieci i sie kompletnie przerazilam :baffled::baffled::baffled:
Kompletnie nie wiem, co kupic dla dzidziusia. Tzn. mniej wiecej wiem, ale co w jakich ilosciach, co jest niezbedne, co moze sie przydac, o czym na pewno nie mozna zapomniec....

Moze pomoglybyscie mi zrobic taka liste? Mam plan zeby do polowy czerwca skompletowac wszystkie potrzebne rzeczy a pozniej juz czekac spokojnie - ale wyglada na to ze temat jest mi zupelnie obcy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry