reklama

Lipiec 2011

Corin tutasz mi czy co :-D
ale mnie meczy to picie wody, na sile w siebie wklewam, jedna butle dziennie wyduldac to nielada wyzwanie dla mnie-osoby niepijacej O_o ej dzidziolku, zebys ty pozniej umialo sie odwdzieczyc za te moje wyrzeczenia i przymusy :-D

reklama
a ja siedze przy kolejnym kuflu wody tak kuflu 0,5l woda to dla mnie cudo bo po sokach mam zgage:/ banke wody 5l mam na 3 dni no 4 gora:)

Rany, jak bym tyle piła, to bym nocnik musiała mieć albo cewnik. Dziś co chwilę latałam do kibelka. Nawet w kościele nie wytrzymałam, mimo że tuż przed wyjściem z domu byłam w kibelku, no i przed kazaniem już musiałam się zwijać:-D

z tym to masz racje kibelek to moj przyjaciel juz hehe do kogo nie pojde to od razy mowie zeby mi rachunek za wode wystawili hihi no ale coz jak ja pojde oddam co mam oddac i wychodzac znowu wracam i od nowa hehe

gon1a ja pulchniejsza nie jestem a właśnie chuda i 180 wzrostu. Więc jak kupiłam legginsy na mój wzrost to mi się nawet na tyłku nie utrzymają. No i spodnie dresowe może bym kupiła, ale mi chodziło o jeansy żeby na codzień i do pracy jeździć no i skoro przymierzyłam 3 różne pary w tym samym rozmiarze i jedne dobre, a reszta jakimś cudem nie (i to 40 a normalnie to raczej 36 nosiłam) to stwierdziłam, że kupuję te dobre i tyle. Choć i tak na długość to na styk a ja uwielbiam za długie wręcz, a takie to tylko firmowe szyją, niestety oni z kolei coążowych nie robią, więc jakoś wytrzymam w tych z długością na styk w ciąży;)

Emka nie miej do mnie zalu ale Wy wszystkie tu na forum dla mnie jak siostry Prawie ... i sie zmartwilam i zadzwonilam do Anulki .. bo wiem ze ona tutaj tak lepiej słyszalnas jest niz ja ... nie chce zeby cos sie Tobie stalo przepraszam mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewasz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry