• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
czasmi mam tyle energii ze na chwile nie chce usiasc ale dzis jest tragedia, musialam cos zalatwic na miescie w urzedzie bylo tak goraco:-(myslalam ze zemdleje, ludzie sie pchaja:-(

Gon1a jajko na miekko bym zjadla z checia...ale teraz staram sie tego wystrzegac przez ciaze, nie chce zlapac jakis salmonelli czy toksoplazmozy...

w II trymestrze nas powinno rozpierac z nadmiaru energii? to chyba mi sie to zaczelo. W nocy nie spie, w dzien nie spie, caly czas aktywna jestem :-D super sie z tym czuje bo w porownaniu do calego I trymestru przeplakanego i przelezanego w lozku jest superancko :-D
a dzisiaj sie wazylam i rzeczywiscie ostatnio cos mi zle wyszlo z ta kurtka i torebka ktora przylegala do wagi, wyszlo ze przez cala ciaze do tej pory przytylam 2 kg czyli waze 63.Miejmy nadzieje ze przepowiednia poloznej sie sprawdzi i nie przekrocze 10 kg ^^

A ja mam ochote znowu na pizze, dopiero wczoraj jadlam na kolacje i dzisiaj mi sie znowu chce, teraz wcinam serek truskawkowy bo cos mi sie pomieszalo w zaladku, wole juz nic innego nie jesc bo znowu bedzie rewolucja WC-towa :-D

reklama
Gon1a jajko na miekko bym zjadla z checia...ale teraz staram sie tego wystrzegac przez ciaze, nie chce zlapac jakis salmonelli czy toksoplazmozy...

w II trymestrze nas powinno rozpierac z nadmiaru energii? to chyba mi sie to zaczelo. W nocy nie spie, w dzien nie spie, caly czas aktywna jestem :-D super sie z tym czuje bo w porownaniu do calego I trymestru przeplakanego i przelezanego w lozku jest superancko :-D
a dzisiaj sie wazylam i rzeczywiscie ostatnio cos mi zle wyszlo z ta kurtka i torebka ktora przylegala do wagi, wyszlo ze przez cala ciaze do tej pory przytylam 2 kg czyli waze 63.Miejmy nadzieje ze przepowiednia poloznej sie sprawdzi i nie przekrocze 10 kg ^^
em_ka gotowane jajko, salmonella no co Ty, toksoplazmozy?? chyba ze o czyms nie wiem
ale dodam ze to jaja od własnych kurek i spokojnie surowe mozna pic (bleee) takze no problem a jajka sa zdrowe przeciez zródło żelaza i białka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry