reklama

Lipiec 2011

emka nie dziwi mnie między mna a Polem jest 8 lat róznicy, tylko w druga strone. Nic mnie to szczerze mówiąc nie obchodzi co kto o tym mysli. My jesteśmy szczęsliwi i kochamy się a reszta......

reklama
wisienka jak to moj D by powiedzial : ,,que se jodan" :-D czyli cos w stylu niech sie pie***a. Mnie tez to w ogole nie obchodzi co sobie o mnie mysla inni, chodzi tylko o to ze mnie wkurzaja swoja postawa, wazne ze my jestesmy szczesliwi i dobrze sie ze soba czujemy. Nawet sie z babcia poklocilam o to, bo powiedziala ze powinnam sobie znalezc faceta polaka i zyc w polsce, wiec powiedzialam jej co o tym mysle i kropka. OnA=a tez nie swieta bo moj dziadek starszy 10 lat od niej, wiec niech mi tu nie prawi moralow co do wieku.

U mojego Pola w rodzinie takie róznice wieku są na porządku dziennym. Jego mama od taty jest starsza o 10 lat. A my dobrze przemyslelismy decyzje o byciu razem, slubie, dziecku. Mieszkalismy razem przez 4 lata najpierw. Nam jest dobrze a reszta po prostu zazdrości:-)

Olać tych "chamów" bo innego słowa nie mam ,to u mnie zaś odwotnie było przeszkadzało ciotkom i wujkom,że mam te 26skończone a mój 29 i jeszcze dziecka nie ma i jak to tak może być,tel non stop,"rosnie Ci coś tam czy nie" :wściekła/y: T coś działa czy słaby zawdonik z niego :wściekła/y: wkur... mnie strasznie echhh

Mój ojciec ożenił się z kobietą 5 lat starsza, moja najlepsza przyjaciólka wyszła za mąż za chłopaka 4 lata młodszego. Obydwie pary są ze sobą bardzo szczęśliwe, dobrze im sie układa, aż miło z nimi przebywać. I o ile nie mam nic do ludzi którzy łączą się w pary ze sporą różnica wieku to sama chyba bym nie potrafiła być z meżczyzna młodszym nawet o rok. Nie zrozumcie mnie źle, ja nie osądzam i nie wlażę nikomu z buciorami, bo to nie moja sprawa, chodzi o moje odczucia względem mojej osoby.

dziewczyny, no ludzie już tacy są, to nie zazdrość, to zawiść - zazdroszczą, więc łatwiej im jest jak zrobią na złość, czy też skrytykują.....

co do cioć - ja mam 35 lat i od jakiś 3 lat się staralismy o dziecko - wyobraźcie sobie jak mi było przylro jak rodzina się pytała, a kiedy u nas.... w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam, że nie mogę mieć dzieci.... ile ja się wtedy pretensji od teściowej nasłuchałam, że nie powinnam się tak odzywać - a ja tylko prawdę powiedziałam..... wtedy było zatkane, a teraz się odetkało..... więc na razie rodzina poinformowana nie jest - oprócz rodziców i dziadków oczywiście - reszta nam do radości potrzeba nie jest....

ciasto zrobione! jak tylko wystygnie to wrzucę Wam kilka kawałków.... :)

balkan no ja chyba to miałam w psychice starsznie po poronieniu no tak ktos powie 3 lata to juz trzeba było starac sie wcześniej,a u mnie tak nie jest,bałam się,że znów sie to stanie,ale rozmowa z siostra mi strasznie pomogła i cieszę sie teraz,że jak do tej pory jest wszystko ok,a te ciotki już mam mocno w ..... no dobrze z jednej strony,że daleko mieszkam ...

Ja jeszcze wróce do tego chamstwa w sklepie - taki jakiś kiepski dzień dzis chyba. Wracałam z pracy do domu, miałam wyjśc przed 13, a udało się dopiero o 13:30. Miałam odebrać wyniki w lab., które jest czynne tylko do 14. Jadę sobie, prezd wioską - samochód z niedalekiej pizzeri, wlecze się chyba 40km/h, chciałam go wyprzedzić, ale głupek jechać środkiem. Mówię, dobra, wytrzymam do końca wsi. A ten idiota!! za kilka metrów zatrzymuje się ot tak! No co za idiota! Zero kierunku, wyglądało to tak, jakbym miała mu specjalnie wjechać w doopę. Ale ja jestem waleczna baba i prosto z lab pojechałam do tej pizzerni i akurat był ten koleś. Wyzwałam go od idiotów i kazałam iść na kurs prawa jaszdy. Gęsto się tłumaczył, że dziury były i dlatego jechał środkiem.....Bałwan!!!
Ale ile sie nadenerwowałam.....grr....

Na 18 mam doktorka, ale u niego zawsze się czeka, więc na razie się nie spieszę ;-)

reklama
Kkasiulka to ty w hiszpanii bys nie wytrzymala, tu prawie kazdy tak jezdzi, nawet policja kierunkowskaza nie wlacza :-D balwany jedne, a moj D tak na nich wszystkich klnie i trabi, ale ostatnio mu sie zepsulo trabitko i sie z tego powodu strasznie wkurza :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry