reklama

Lipiec 2011

psota no widzisz, ja tez ostatnio krawilam, co prawda nie ciurkiem no ale krew poleciala i tez wszystko w porzadku. Czasami tak jest, ale nigdy nie mozna tego bagatelizowac bo jesli cos powaznego bedzie to najlepiej na bierzaco sprawdzac kazdy zly objaw i byc spokojnym .. miejmy nadzieje ze bedzie wszystko ok :-)
A powiedz nam tak po cichu co ci lekarz powiedzial, bo az sie slinie z ciekawosci :-D

reklama
em_ka powiem za 3 tygodnie;)

orchidea_ jest tyci tyci krwiaczek i nie leciałaby tak krew, gdybym nie miała problemów z krzepliwością krwi, stąd te ilości, chociaż lekarz powiedział, że to nie było aż tak dużo, jak mi się może mogło wydawać. Cóż, z natury jestem panikarą. Chyba każda z nas w takiej sytuacji umiera by ze strachu.

Ostatnia edycja:
Mailuj, Em_ka - cieszę sie ze wizyty ok :) No i nie tylko ja będę czekać miesiąc na info o płci :-p
Psota - dobrze ze wszystko w porzadku, bo jak czytałam to az mi serce zaczeło walić....:no: No i napisz nam tak w tajemnicy co lekarz powiedział - chłopczyk czy dziewczynka? Przecież nikomu nie powiemy ;-)

psota nie przepraszaj,bo nie masz za co ;-) a faktycznie czasem tylko ciężarna ciężarną zrozumie
s320yt.jpg
no to mus truskawkowy z bitą dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja
dzis czuje sie okropnie bo chyba od malej złapałam przeziebienie kicham i z nosa mi leci
psota to miałąs przezycia najwazniejsze ze wszystko ok
em_ka ciesze sie ze wizyta udana i wszystko w porząku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry