reklama

Lipiec 2011

ja jestem juz mega glodna a o 15 wciagnelam caly czubaty talerz pure z warzyw i caly talerz spaghetti, dzisiaj na kolacje mamy kebaba z lenistwa :-D

katerina a ja szpinak tez uwielbiam, z ziemniaczkami i jakims miechem bym wciagnela, najlepiej ugotowana noga z rosolku (bo smazonej nie lubie)

Ostatnia edycja:
reklama
No a ja zniknęłam bo w kuchni musiałam pourzędować :zawstydzona/y:
el4t3t.jpg
smacznego kochane brzuchateczki jedzcie ;-)

Witam Lipcowe Mamy,

Mam na imię Anka lat 27 również jestem lipcową mamusią i nie mogę się już doczekać :) a tak wogóle to bardzo podoba mi się "tu" u Was i chcialabym dołączyć do pogawędek ;)

orchidea jacieeeeeeeeeeeeeee obwazanki :-( ales niedobraaaaaaaaaaaaaaa!! wciagnelabym kilka ^^ a jeszcze z 30 min musze na kebaba czekac, od czasu do czasu jeden nie zaszkodzi :-D

baya witam milutko i dołączaj do nas fajnie,że dochodzą nowe brzuchatki :-) em_ka jedz kochana juz się zapachem najadłam ale z mlekiem teraz wciągam jeszcze je hahaha

Witaj baya :-)

Właściwie miałam iść juz spac, ale syn zastrzelił mnie tekstem i muszę się z wami podzielić bo inaczej zapomnę :-D

Wdrapałam sie po schodach na drugie piętro i zasapalam się. Siadłam na łóżku Młodego, żeby obciąć mu paznokcie (ciagle sapiąc).
- Mama, ale ty jesteś super!
Już mialam gadzinie podziękować, bo mi się miło zrobiło, ale on dokończył:
- Sapiesz jak Lord Vader.

3.gif

Sama się poplakałam ze smiechu :-D

Uciekam do wyrka, orchidea, mam nadzieję, że się poznamy a wtedy poznanie moich potworów bedzie nieuniknione dla ciebie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry