reklama

Lipiec 2011

em_ka, współczuję twojej szwagierce. Najeździła sie biedulka, a przez to jeszcze dodatkowo nadenerwowała.

Moi jeszcze nie wrocili. Mąż dzwonił, że bedą próbować się przebić, ale nie obiecuje ze sie uda... :no:

reklama
Nie, no powiem wam jakis armagedon. Auto nam się popsuło, mąż nie potrafi odpalić, wyskakuje mu jakiś błąd. Ubieram się i jadę po nich, dobrze że pod domem stoi jeszcze firmowe...

Corin no wlasnie mi mama pisala smsa ze pogoda parszywa -9 stopni C :-/ ehh.. u nas tez zimno, ale temperatura jest dodatnia, nie ma co narzekac. A ciebie bidulo pozbawila pogoda meza i dzieci na weekend eh.. <przytulaski>

Mąż zawrócił mnie z trasy, udało mu sie odpalić, szarpie autem, ale jadą :-( Są już w Wisle, więc połowa drogi za nimi.

Wiesz, em_ka, ja sie w sumie cieszę ze wybyli. Wyjeździli się, spedzili dwa dni na powietrzu, to im dobrze zrobi :) A ja sobie odpoczęłam. Cisza spokój ;-)
Martwie się tylko autem, mamy je dopiero 2 tygodnie a tu taki numer...

Corin to ja nie chcialam pisac ze sobie odpoczniesz w koncu bo mowie, glupio tak , a ta sama sie wyrywa z takimi haslami :-D :rofl2: no to dobrze ze wszystko ok :-)
ja sie teraz nudze, pewnie w nocu spac nie bede bo sobie taka sieeeeeeste ucielam ze szok...

A ja właśnie dostalam smsa od kumpeli, że ma dla mnie bilet do teatru. Idziemy we trzy w piatek na komedię :-D Nareszcie jakiś miły akcent w tego wieczora :-)

reklama
a ja wczoraj gadalam z kumpela, powiedziala ze ma nowy wozek dla niemowlaka z fotelikiem, gondola, szafke z przewijakiem i wanienka w srodku, mase ubranek i ze to wszystko mi da bo sama nie ma co z tym zrobic. Ja jestem w siodmym niebie bo juz sie zastanawialam jak sobie poradzimy z kasa, ze trzeba tyle rzeczy kupic a tu prosze... Szczegolnie jesli tu w hiszpanii jest zwyczaj przekazywania sobie rzeczy po dzieciach, tzn nie wiem moze w pl jest tak samo, ale ja sie czuje troszke skrepowana ze mi to wszystko da tak za darmo. Jesli nie bedzie chciala kasy to jakos inaczej sie bede musiala odwdzieczyc bo serio az mi glupio.
Okazalo sie ze z pomocami tez jest inna bajka niz myslalam. W poniedzialek ide sie dokladnie dopytac bo z tego co sie dowiedzialam to sa pomoce i to nie mala kwota, zobaczymy czy dla mnie, jako ,,samotnej matki,, i dodatkowo obcokrajowca jest cos dodatkowo ^^ miejmy nadzieje ze wszystko wyjdzie bardziej kolorowo niz myslalam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry