Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej Brzuchatki;-)
Wizyte mam na 15.10 tak więc muszę cierpliwie czekać...
Pocieszam się tym że mogę to mieć od nadżerki albo przeziębienia albo zmęczenia bo ostatnie noce to katorga

i uzależnienie będzie na bank codziennie słucham pukania ale warto mąż pwiedział że jestem...
( niech spada) - mój jest bez wyświetlacza
niech ich będzie jak najwięcej 

co do oponki zapewniam że tętno słychać :-)

nie ma tak lekko 
i mam już to za sobą.Najgorsze że usypiałam na siedząco. nie wiem czy to od tej glukozy czy tak jak u Corin ciśnienie. Teraz leże już w domku i nie mogę się za nic zabrać bo czuję że zaraz odlecę. Chyba się dzisiaj wyjątkowo wspomogę kawką.
Dla rodziny mam mielone- teściowa zrobiła. Orchidea ucz się tej kwaśnicy to i na wybrzeżu zrobię. Uwielbiam kwaśne. Po jakimkolwiek słodkimmam zgagę, wcześnie z Weroniką miałamdopiero w 9 miesiącu
Ja naprawdę zamierzam uzywać tego raz na dobę
Żelu, może nie wystarczyć, fakt, ale co tam... dokupi się ;-)

Będą warzywka z miesem (a'la chińszczyzna) właśnie zamarynował mięsko. A dzieciaki nie jedzą tego, więc kluchy na parze.