• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

HAhaahha no smieszna nazwa Pippi ja mam dwie .... bo moja kuzynka miala w tym sklepie duze znizki ... tak to bym nie kupila za taka cene ale MOWIE WAM BOMBA te poduszki POLECAM !

reklama
No te w matherhood to trochę drogie. Ja wczoraj coś takiego oglądałam http://blanca-baby.home.pl/Uniwersa...nt=151#nclid=eaf16d8c18e4200ce0117d5833ff47cd i nad tym się zastanawiam bo ma przystępniejszą cenę. Co prawda nie jest od razu tak wygięty jak ten w matherhood, ale za to widziałam sporo opcji jak z tym można leżeć i przed porodem i potem przy karmieniu.
balkan czytałam wcześniej, że wybrałaś szkołę rodzenia na inflanckiej - to z czyjegoś polecenie? Bo mi koleżanki mówiły, że warto wybrać po prostu coś blisko, a z bielan jest kawałek (ja mieszkam na bemowie). A przy okazji to masz może dostęp do aktualnej listy darmowych szkół rodzenia w Wawie? Bo ja zapisałam sobie tylko adres strony z listą od tego roku, ale niestety teraz strona wygasła a nigdzie indziej nie mogę znaleść:(

Ostatnia edycja:
Witajcie, no naczytalam sie od wczoraj chyba nie mozecie spać heehe.... Ja dzis mam na 12,50 do pracki i rada ale cóz... dam radę bo muszę. Też ogladalam ten tvn o tych serach... heheh i na typ 2 mąż zadzwonil zebym przelączyla i rzeczywiscie tzreba zapinać pasy w samochodzie.... ja jak nie zapnę to serio jakoś mi dziwnie i coś mi brakuje wiec na szczescie u mnie to juz odruch.
Psota gratuluje synusia.... tez czekam na tę wiadomość ale jeszcze 1,5 tyg ech..... niech szybko leci.....
Ja to niestety co do wyprawki sama no i dziadkowie.... wózek dziadki ale lozeczko itp. sami już. Po malu odkladam co mogę i no oczywiście chodzę do lumpka, ale niektóre rzeczy nieststy chce kupic nowe... ale nie za duzo... dobrze za babcia jest tego zdania heehh DAMY RADĘ KOCHANE DAMY MUSIMY I BEDZIE DOBRZE!

no to postanowione - kupię :tak: zwłaszcza, ze mają też normalne sklepy, a ja lubię zanim kupię obejrzeć, podotykać, pougniatać, dlatego nie przepadam za internetowymi sklepami

Orchidea - niezły sposób sobie wypracowałaś, tylko ja na razie to sobie normalnie śpię w swoich ulubionych pozycjach, bo tak mi najwygodniej, a jak będzie już ciężko, to pewnie będę miała taki brzuch, że mi nogi nie starczy, żeby na męża zarzucić ha ha

a za chore ciężarówki - bo widzę, że trochę tutaj na forum ich jest, sama dopiero co się wykurowałam - wznoszę toast soczkiem za zdrowie! i wygrzewajcie się pod kocykami, bo to rzeczywiście najskuteczniejsze - wypocić choróbsko

ja bym preferowała taka poduszkę długąą do spania, nie taki rogal jak moderhood- można się po prostu wygodniej do snu ułożyć- troszkę mizy nóżki, trochę pod brzuszek i reszta pod główkę;)

jA CO DO PODUCHY KIEDYS MĄŻ MI ZAKUPIL NA MIKOLAJA TAKIEGO DUŻEGOOOOO PSA KUDLACZA,,,,, HEHEH JEST PRAWIE JAK JA I SE WKLADAM MIEDZY NOGI HEHE<JAK TO BRZMI>:-D ALE NAARZIE JEST WYGODNIE ALE JAK BEDZIE PRZYPLYW GOTÓWKI NA BANK SE POZNIEJ KUPIĘ.... JA UWIELBIALAM SPAC NA BTRZUCHU A NIBY AZ TAKIEGO NIE MAM ALE JUZ NIE MOGĘ PSYCHICZNIE ZE DUSZĘ GO WIEC PLECKI I BOCZKI JUZ POSZLY W RUCH

ja od zawsze śpię z dwoma jaśkami - od kiedy mi zaczął brzuch przeszkadzać dołączyłam do tego wielką poduchę, którą sobie układam w miarę potrzeb pod głową - no i teraz już nawet nie tęsknię do tego spania na brzuchu, choć wolę na prawym boku lub na plecach niż na lewym boku spać..... na specjalną poduszkę szkoda mi kasy - chyba, że nie będzie innego wyjścia.....

Dzien dobry Lipcóweczki:)

Nie pisałam wczoraj, bo musiałam się troszkę pozbierać z tych szpitalnych przeżyć...
Pojechałam wczoraj na wizytę do mojego lekarza prowadzącego i mnie uspokoił, że wszystko jest z dzieckiem dobrze, a krwiak się wchłonął. Nie musze już leżeć plackiem w łóżku, ale mam prowadzić tryb życia łóżkowo-kanapowy, dobre i to;)

Co do wyprawki, to moja mama dosłownie WSZYSTKO przechowała dla mnie po moim dziś już 6-letnim braciszku:), łącznie z łóżeczkiem, wózkiem, nosidełkami, fotelikami i innymi pierdołkami;) Jedyne, co, to mamy upatrzony super wózio, ale już nam obiecał go kupić mój chrzestny;) No i w tym miejscu się pochwalę, że sukienek nie będę musiała dokupić, bo wczoraj pan doktor powiedział, że dzidziuś ma pięknego siusiaka:) Będziemy mieli synka:) Chyba znowu jest przewaga chłopców;)

Veronique, ja też mam mętny mocz, gin kazał mi brać urosept 3x1 przez 5 dni.

Super, ze wszystko ok. :) Gratuluje synka :)

Ja z rana poleciałam upuścić sobie troche krwi, boli mnie teraz głowa, chyba się zdrzemnę.

Ale jesteście płodne w pisaniu ;)

reklama
Bo my wogóle jesteśmy płodne Elleth, we wszystkim Wisienka to nawet rybki rozmnaża :-)
Psotka super wieści :-) Życie kanapowo łóżkowe- żyć nie umierać :-) Gratuluję synka.
Ja miałam od początku przeczucie,że będę miala córcię ale coś mi się teraz przeczucie wypaliło. I nie wiem. Będę miala dziecko więc ;-) 23 mam połówkowe usg i będę wiedziała chyba. W przyszłym tygodniu idę do lekarza rejonowego, żeby dał mi skierowania na badania krwi. nie będę płaciła, dla zasady bo pracując na etacie iw firmie płacę podwójną składkę zdrwotną.

Dziewczyny a można jeśc fetę? mam ochotę na spagrthi z fetą i szpinakiem i mam wątpliwości. Oczywiście będzie to gotowana feta

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry