Veronique1986
Fanka BB :)
HAhaahha no smieszna nazwa Pippi ja mam dwie .... bo moja kuzynka miala w tym sklepie duze znizki ... tak to bym nie kupila za taka cene ale MOWIE WAM BOMBA te poduszki POLECAM !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zwłaszcza, ze mają też normalne sklepy, a ja lubię zanim kupię obejrzeć, podotykać, pougniatać, dlatego nie przepadam za internetowymi sklepami
ALE NAARZIE JEST WYGODNIE ALE JAK BEDZIE PRZYPLYW GOTÓWKI NA BANK SE POZNIEJ KUPIĘ.... JA UWIELBIALAM SPAC NA BTRZUCHU A NIBY AZ TAKIEGO NIE MAM ALE JUZ NIE MOGĘ PSYCHICZNIE ZE DUSZĘ GO WIEC PLECKI I BOCZKI JUZ POSZLY W RUCHDzien dobry Lipcóweczki
Nie pisałam wczoraj, bo musiałam się troszkę pozbierać z tych szpitalnych przeżyć...
Pojechałam wczoraj na wizytę do mojego lekarza prowadzącego i mnie uspokoił, że wszystko jest z dzieckiem dobrze, a krwiak się wchłonął. Nie musze już leżeć plackiem w łóżku, ale mam prowadzić tryb życia łóżkowo-kanapowy, dobre i to![]()
Co do wyprawki, to moja mama dosłownie WSZYSTKO przechowała dla mnie po moim dziś już 6-letnim braciszku, łącznie z łóżeczkiem, wózkiem, nosidełkami, fotelikami i innymi pierdołkami
Jedyne, co, to mamy upatrzony super wózio, ale już nam obiecał go kupić mój chrzestny
No i w tym miejscu się pochwalę, że sukienek nie będę musiała dokupić, bo wczoraj pan doktor powiedział, że dzidziuś ma pięknego siusiaka
Będziemy mieli synka
Chyba znowu jest przewaga chłopców
Veronique, ja też mam mętny mocz, gin kazał mi brać urosept 3x1 przez 5 dni.