• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

reklama
danuska super, gratulacje córeczki :-) nie wiem czy mi się dobrze przypomina, że chcieliście właśnie dziewczynkę?
sestina, śllimakowa trzymam kciuki za waszą wizytę dzisiejszą i czekamy na wieści...
ja mam w sobotę i nie mogę się doczekać, ależ ten tydzień wyjątkowo dłuuuugi dla mnie

co do mierzenia brzucha to ja też nie wpadłam żeby mierzyć, ale może dziś wieczorem spróbuję tak z ciekawości... tylko nie wiem gdzie, bo u mnie w pępku nie będzie miarodajne, bo ja mam niski jakiś ten brzuszek, tak na samym dole jest najszerszy, a w pasie mam jeszcze lekkie wcięcie;-)

pytania do lekarza to ja już teraz też zapisuję, bo jak byliśmy pierwszy raz i w domu sobie myśleliśmy o co zapytać, to potem na wizycie połowę nam z głowy wyleciało, więc teraz zapisujemy i już

dziewczyny, co wy macie z tymi ósemkami? jakiś wysyp ciążowy :-D aż sie trochę przestraszyłam, bo ja nie mam ani jednej, mam nadzieję, że im nie przyjdzie do głowy teraz rosnąć....:-(

wydrusia jak ósmego marca to MUSI być dziewczynka ha ha

to się Wam pochwalę - po raz pierwszy robię lizaki w foremkach - foremka w kształcie Vespy - skutera....

lizaki.jpg

na zdjęciu foremka, płynna zawartość lizaka i gotowe lizaki....:)

Pippi mi urosły jakiś rok temu :zawstydzona/y: a teraz jedna z nich żarty sobie zrobiła i musiała się zacząć psuć :wściekła/y: ;-) kurcze powiem Wam,że nie wpadłam na ten pomysł zapisywania pytan :eek: zakręcona jestem strasznie wczoraj z mamą do windy wsiadam naciskam guziczek ale winda nic ,,, no to mówię mama dawaj schodzimy 3 piętro to szybko i wyszłam z windy a mama do mnie dziecko wsiadaj naciskałaś cały czas 3 zamiast 0 hahahaha taka mądra jestem.. :-D

Pippi, ja mierzę się co tydzień. Też nie wiedziałam gdzie najlepiej bo zaczęłam jak jeszcze nic nie było widać... więc mierzę; talię, pępek i biodra :-)

Balkan, dobrze wyglądają te lizaczki ;D

Orchidea, dobre z tą windą, ale ja też ostatnio jestem meega zakręcona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry