• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

reklama
danuska to połowicznie dobrze pamiętałam :-)

miczka ja też w kawałkach - lubię gryźć;-)dziewczyny z tym jedzeniem to jakieś sadystyczno-masochistyczne jesteśmy:-D, a jeszcze te fotografie...

danuska, gratuluje corci :-) Może jutro o tej porze też juz będę widziała co tam u mnie siedzi? ;-)

Dziękuję za zaproszenie do grupy, zatwierdzilam, ale co sie potem naszukalam żeby ja znaleść to moje :-D

Dziewczyny, przypomnijcie mi, bo juz nie pamiętam. Do USG (przez brzuch) pęcherz ma byc pełny czy może być pusty?

balkan ale superowe masz zdjęcie odlewu brzuszka!:tak:
danuska pierwsze słyszę żeby facet swoje pierworodne wolał córę:szok: tylko pogratulować (męża i dzidzi!)
corin niestety nie pomogę i sama chętnie się dowiem:-) a dopochwowo to jak powinno być?:zawstydzona/y:

Dziewczyny, przypomnijcie mi, bo juz nie pamiętam. Do USG (przez brzuch) pęcherz ma byc pełny czy może być pusty?

A to jest jakaś reguła? Mnie nigdy gin nic nie mówił. Ale jak pomyślę że miałabym czekać w kolejce z pełnym pęcherzem a później miałby mnie naciskać na ten pęcherz to przyjmuję z góry, że jednak z pustym :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry