• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

reklama
Veronique zdrówka! kuruj się kochana i wracaj szybko do zdrowia. Może Twoje bobo lubi Eltona? Albo wręcz przeciwnie bo teraz to nie wiadomo czy kopie ze szczęścia, czy kopie bo słuchać nie może :-D

Wiecie co, to mój Małż też jest dziwny - jemu jest wszystko jedno co będzie. Zresztą mnie też ;-) na prawdę. tak samo będę cieszyła się na dziewczynkę jak na chłopczyka. Może dlatego, że to pierwsze.

Danusia gratuluje dziewuszki!!! ja sie może dowiem w pon o ile się dobrze uloży! Cmoki jakoś mam zly nastrój a raczej melancholijny... taka smutna jestem... ech....

Zuzu, dzięki :), ja tak miałam też ostatnio... nagle mnie coś wzięło, najpierw byłam zła nie wiem na co, potem smutna i płakać mi się chciało, ale podobno w ciąży tak bywa. Trzymaj się kochana.

Dzięki kochana..... niby nic takiego sie nie dzieje a takie dziwne uczucia... jakby jakaś niepewność i nie wiem na co zlego czekala.... ale może minie mąż wróci przytule się do niego.... ale jeszcze ze 2 godz .....musze czekac w samotności.;...

zuzu włącz sobie fajną komedyjkę mi zawsze pomaga na taki nastrój ;-) a z tym płaczem to też tak mam 3min popłaczę i już jest ok :zawstydzona/y: :-D mi dziś dzidzia dała porządnego kopniaka.. a datę dziś mam pamiętną,,równo 16.02.2007r straciłam dzidzie :baffled:

danuska kopia żony jest baaaardzo możliwa, a raczej na 100% pewna:tak:
Nie było dziś anuli
veroniqa szczerze współczuję, kuruj się kochana i wracaj do nas w dobrej formie.

Ostatnia edycja:
Dzięki kochana..... niby nic takiego sie nie dzieje a takie dziwne uczucia... jakby jakaś niepewność i nie wiem na co zlego czekala.... ale może minie mąż wróci przytule się do niego.... ale jeszcze ze 2 godz .....musze czekac w samotności.;...

Mówiłam, że coś w powietrzu wisi. Ty przynajmniej przytulisz się do męża, a ja się na nim jeszcze wyżyłam :sorry:

Corin moze i zalezy od lekarza ale ja przed samym usg polecialam do kibelka i nic mi nie mowila lekarka ze mam pusty pecherz wiec mysle ze wiekszego znaczenia nie ma..

a wiecie co sie ostatnio dowiedzialam od kumpeli ktora pracuje z moim D? ze jej powiedzial ze chce miec dziewczynke :-D a mi tego nie mowil ... bo niby jak sie naogladal tych programow co dzieci terroryzuja swoich rodzicow to stwierdzil ze gorsi sa chlopcy niz dziewczyny :-D takze zostaje nam czekac ^^

a teraz slucham sobie kolysanek dla dzieci, az mi sie fajnie zrobilo, posciagalam pelno i teraz sie relaksuje. Za chwile na MTV leci 16-latki w ciazy, co dzien to ogladam takze bede za jakies 30 min :-D

reklama
Orchidea juz ogladam swoje tasiemce pierw na tvn a teraz polsat... ale jakoś nie pomaga.. a na dvd nie mam komedii ......
Co do kopniaków to dziś moj bąblek tez coś pomalu szaleje....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry