• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

mmarta dopochwowo tez z pustym:)
em_ka a przypomnij kiedy ty masz wizytę? zreszta Ty sie nie denerwuj tak czy siak bedzie u Ciebie dziewczynka - to juz przesądzone i postanowione:-)

reklama
balkan ale superowe masz zdjęcie odlewu brzuszka!:tak:
danuska pierwsze słyszę żeby facet swoje pierworodne wolał córę:szok: tylko pogratulować (męża i dzidzi!)
corin niestety nie pomogę i sama chętnie się dowiem:-) a dopochwowo to jak powinno być?:zawstydzona/y:

dopochwowo na pusty - mnie gin zawsze pytał, czy byłam w toalecie przed

naprawdę dziwne, że facet chce córkę? to mój też jest dziwny, bo od początku jest nastawiony na dziewczynkę właśnie....

Dopochwowo to na 100% z pustym, ale przez brzuch własnie nie pamiętam. Ale faktycznie nic przyjemnego z pełnym siedzieć, wiec tez wejdę z pustym, najwyżej zrobi znów dopochwowo - przyjemność bedzie podwójna :-D

Mi na ostatniej wizycie czyli w 17t2d chciał robic dopochwowo i ciąza juz byla zbyt wysoko nic nie bylo widać nawet zarysu dzidzi ....dopiero przez powłoki brzuszne zobaczyliśmy co chcielismy..pęcherz miałam pusty.

balkan lizaczki wygladają cudnie!!
margeritka a moge cie poprosic o zaproszenie w imieniu Veronique bo ona leży i kuruje przeziębienie:)

Ona tez juz ma ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale Bomba dziekuje za zaproszenie .
JA leże i za przeproszeniem smarcze na lewo i prawo ... zapchany nos i GARDLO boli MASAKRA ...
Dziekuje Maqnio ze pamietalas o mnie :)
CAluje WAs ... albo nie ... lepiej nie ... trzymajcie sie Ptysie :)
Dzisiaj mialam taka akcje wloczylam Eltona Johna ... kawalek Nikita :| i nagle w brzuchu lubudu lubudubu ... :/ na to ja szczesliwa NO SUPER ale jakos nie polaczylam tego faktu z muzyka ...
Wiec postanowilam godzine temu sprawdzic wlaczylam i znowu łubudubu !
:) Fiu fiu czyzby maluszek slyszal ? Czy to jakis dziwny zbieg okolicznosci :| Wracam do wyrka Ciao :* ---> mialam nie calowac przepraszam :-)
Ps: Gratuluje udanych wizyt LEKARSKICH

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry