• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

cześć Mamuśki!

Danuska gratuluję dziewczynki! super :)

Zazdroszczę Wam, że już prawie wszystkie wiecie...

Wiecie co, wczoraj to coś w powietrzu wisiało, na prawdę. Ja pół dnia przeryczałam i co chwila o coś innego. A tak na prawdę to o nic :wściekła/y: jeszcze dzisiaj mnie trochę trzyma ale jest już lepiej. Ehhh te hormony...

U mnie na obiad dzisiaj racuchy. Kto wpada bo zrobiłam jak dla jednostki wojska plutonowego??

reklama
o danuśka Twój pomysł z mierzeniem mi się podoba - też tak zrobię
ja bym chciała tego racucha Miczka....mniam :-p, a jak to takie z jabłkami ,to już w ogóle - zjem za cały oddział

Witam popołudniowo!
Byłam na forum rano, zaległości ponadrabiałam, napisałam dłuuuugiego posta i...... połączenie z netem mi przerwało:wściekła/y:i nie wysłało:wściekła/y: Tak się wkurzyłam, że powyłanczałam wszystko i poszłam w ...
balkan mmmm... pychota!
sestina, ślimakowa owocnych wizyt życzę!
dodi ja mierzyłam koło 13tc ostatnio to 88cm było, muszę ponowić pomiar:-D
U mnie na obiadek dziś zupa czosnkowa (pyyycha!) i kluchy.
Ja 8mki mam 3:tak: jeszcze w liceum mi wyszły, a ból przy tym był taki, że buzi nie mogłam otworzyć żeby kanapkę ugryść:-(
Ze zdrówkiem u mnie już lepiej więc okna umyłam, bo mnie już denerwowało że brudne i ciekawe czy jutro mnie nie położy:zawstydzona/y: A mały zakatarzony dalej. Inhalacje mu robię i maścią wygrzewającą spróbuję go na noc natrzeć.
margeritka a ja zaproszenia nie dostanę?:-(

Kurcze to z czego te lizaki są ?? Że bardziej do oglądania służą,bo serio wyglądają super :-D danuska no ciąża serio nam daje popalić co do różnego rodzaju "wpadek" kuchennych windowych i nie tylko hahahahah

reklama
Miczka, to ja poprosze jednego z jabłkiem w kawałkach.... :)

Orchidea, lizaki z rozpuszczonego cukru, ale nie robię nowej porcji na każdego lizaka, więc już kolejne są coraz bardziej spieczone a przypalony cukier nie nalezy do smakołyków.... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry