margerita126
Fanka BB :)
wydrusia jest jeszcze trzecia opcja ....parka od razu 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja to siebie sobie nie wyobrażam z parką od razu;-)
normalnie powiem Wam,że dość mam.Dzwoniłam do szefa męża i pomoże mi z tym ,boszz co za kołomyja mówię Wam dośććććć mam tego już :-( odezwę się jak coś załatwię
:*:*:*
nie cierpię ich...ale dasz rade;-)no zobaczymy jaka z Ciebie wrózka, moze akurat masz 6 zmysł??:-)córke obstawiałam Tobie i katerinie a mailuj synka hahaha.
piszecie o zlotach motocyklowych?? ja we wrzesniu 1 raz byłam w tarnowskich górach z mezem na zlocie fiata linea było nas ze dwadziescia pare osób kameralnie tak, teraz pod koniec marca jedzie a w lecie zjazd ogólnopolski, mojemo małzowi sie podoba strasznie, ale nie wiem czy pojade z nim teraz bo mamy imprezki rodzinne a on mało imprezowy chłopak woli jechac na śląskBalkan to już zaspokoilam swoją ciekawośc:-) Dzięki.To fajne muszą byc te zloty. Bo motocyklowe powoli mi się przejadly szczerze mówią. Gdyby nie przyjaciele , których spotykam tylko na zlotach tobym nie ruszała się z domu.
Margaretko mierzę skuteczność:-) Wierzę w Ciebie

U mnie jest na odwrót, ja muszę latać po urzędach i ze wszystkimi papierkami.