• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej... zaspana jestem ale nie ma wyjścia muszę się ogarnąć i na 10 do położnej... Zazdroszczę Wam tych wieści czy ch czy dz... Później czeka mnie wizyta w kilku urzędach jednym migracyjnym tam spędzę pewnie ze 4 h bo ciągle tam takie kolejki i czeka sie i kwitnie;/ Życze udanych wizyt a reszcie udanego dnia Buziaki brzuchatki

Dzień doberek brzucholinki :* i dziudziulki :* ja niedawno wstałam,nawet w nocy raz nie wstałam siku ani nic :zawstydzona/y: wcinam teraz sniadanko i idę podoczytać Was z wczoraj wieczorka :-D 3mam i ja &&&&&& za wizyty dzisiejsze. :-D kurcze chyba mnie leń dopadł z rana ojj niedobrze,bo musze wybyć na zakupki małe chorobcia jasna :-D

Cześć Dziewczyny,
nadrobiłam z 5 stron zaległości.... mi się dziś śniło, ze byłam w jakimś szpitalu, bo coś mi mieli z ręki usuwać, ale nie było zabiegowej.... ja po tym szpitalu z mamą i jakimś naręczem kwiatów chodziłam..... potem jeździłam autobusem bez biletu..... skąd to się bierze.....

ja się zaraz za koleją partię lizaków muszę zabrać.... i nie wiem, co na obiad zrobić.....

co do wagi to do tej pory u mnie +4 kg, ale ja nie mam zachcianek i unikam słodyczy, bo znając siebie to mogłoby być już +10, a potem jak to zrzucić (to znaczy ja niestety wiem jak, ale nie wiem, kiedy niby ja miałabym to zrobić).....

Faktyczie macie sny niesamowite :-D balkan do ostatniej wizyty u mnie waga taka sama mam nadzieje,że w marcu powie ze ze 2-3 kg do przodu bo kurcze nic nie przytyć w ciąży to porażka jakaś hahaha

Balkan a po co Tobie te lizaki, jeżeli to nie tajemnica FBI ;-)
Margaretka powiedz co tam Corin ma. Bo ja trzymam się n twojej przepowiedni,ze mam chłopaka i chce sprawdzić Twoją skuteczność;-) Ja dzisiaj mam pracowity dzień psycholog i rózne upierdliwe sprawy. jakos tak mi lekko bo po wizycie u gina i po kolejnych tygodnach uwierzyłam,ze wszystko będzie OK :-) Miłego dnia dziewczyny.Buziole w Brzuchole :-)
Dodi jak to jak?ładnie się obetnij :-)

Ostatnia edycja:
Orchidea, nie martw się, na pewno jeszcze nadrobisz.... :)

mi te 4 kg oprócz tego, ze poszły w brzuch i biust to na dodatek w biodra.... zanim się dowiedziałam, że jestem w ciąży zaczęłam się zastanawiać, dlaczego mi się tak biodra otłuszczają, a ja nie zmieniłam sposobu żywienia i biegłam kilka razy w tygodniu..... hormony....

kiedyś oglądałam, że sama ciąża pod sam jej koniec waży ok. 9 kg, więc ideałem by było przytyć tylko tyle..... ja wiem, że rozważanie o wadze i odchudzaniu będąc w ciązy to nie jest temat na tapecie, ale ja musiałam rok nieźle pracować, żeby zrzucić 15 kg i nie chciałabym wrócić do tych swoich paskudnych 80 kg przy 166 wzrostu.....

Mailuj, mamy klub Vespowy i ja jestem głównym organizatorem spotkań i zlotów klubowych..... no i właśnie Vespowe Velentynki są jednym z tradycyjnych spotkań (z miłości do Vespy:) ostatnio kupiłam dla wszystkich lizaki w kształcie serduszek, ale w tym roku ze względu na ilość czasu stwierdziłam, że zrobię sama, po czym stwierdziłam, że jak już robię sama, to zrobię w kształcie Vespy.... mam już 10 - musżę jeszcze 20 do soboty wydziergać... :)

Ostatnia edycja:
reklama
balkan faktycznie no starałaś się zrzucić, a teraz znów w sumie powoli będzie waga szła do przodu ... :baffled: margeritka o i u mnie obstaw hihi bo też jestem ciekawa :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry