• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

Moj sen po wczorajszych przeżyciach u ginka: siedzimy przy stole a moja kumpela z takim wstrętem trzyma malucha całego ubabranego tortem od stów do głów więc biorę go od niej no bo czego tu się bac hihihih

witam o poranku- ja szłam wczoraj do lekarza z myslą - o matko niech wreszcie przytyję- waga uporczywie do konca atycznia pokazywała 62. Nawet juz podejrzewac mnie lekarka zaczeła o niedoczynnosc tarczycy. A tu wczoraj 64,7:)Córcia mi rośnie;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam porannie, pierwszy raz jestem tak wcześnie.. Odprowadziłam małą do przedszkola, poszłam do piekarni po bulki....i pyszne ciacha świeże:):) koleżanka ma przyjechać, bo jedzie na badanie krwi i od razu do mnie..więc dziś nie pospałam i powiem Wam, że dobrze sie z tym czuję!!!
Sny super, jedne lepsze od drugich heheh..

sestina to gratuluję wagi, ja to raczej modlę się jak staje na wadze, żeby nie było za dużo haha

Witajcie ja juz po śniadanku... tez mialam dziwne sny jakaś laskę chcialam ukartipuć,, bilam ją ze szok bo się zalecala do mojego meża a on jak nic przyzwalal jej na to wrr.... i jakiś pies... ale co i jak nie wiem bo rodzic do mnie zadzwonil i mnie obudzil.... dać nr kom rodzicom to wykorzystują.... jak bylo zebranie to nie bo dziecko mówi ze mama mówila ze nic takiego nie bedzie.... itp a teraz dupe mi zawracają na okienkach... echh i juz muszę zminiać plany..... a dodam ze zebranie bylo 10 tego a dziś 17 ty wiec co zmienilo się u mamusi tydz czasu..? ech... szkoda slow.
Ja mykam do pracki, zbieram się no i trzymam kciukaski za dzisiejsze USG kochane !!!!!!!!!!!!! Będzie dobrze!!!!! i no obyscie dojrzaly co tam chcecie!!! PApatki!

margerita, a co obstawiasz u mnie? :-D (chyba mogę wiedzieć ;-) ) Wizytę mam dopiero na 15.30, potem od razu z córą lecę na angielski i wroce pewnie po 18.00, więc trochę się wyczekasz ;-)

Dzień dobry mamuśki;)

Corin, Mala monis kciukaski zaciśnięte za wizyty:)

Anulka, cieszę się, że w Twoim życiu zaświeciło mocniej słoneczko:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry