mmarta_only
Początkująca
Ja też się już pożegnam, bo M. czeka.
Przyznam się jeszcze że ja też nie raz grzeszę zupkami chińskimi i gorącymi kubkami
Mam nadzieję że dzidz mi to wybaczy
Aaaaa, i nianię elektroniczną też mam jeszcze po Amadeuszku i jestem z niej mega zadowolona! Działa super między piętrami i ma zasięg (podobno) do 450m, więc nawet do sąsiadki na serial lub ploty latałam a mały spał w domku, (jak był już wiekszy oczywiście, bo noworodka z oka nie spuszczałam, tak się o niego bałam) albo na dwór sobie wychodziłam. Dla mnie bomba!
To się spisałam
Głasiam brzusie, spokojnej nocy!
I trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!!
Przyznam się jeszcze że ja też nie raz grzeszę zupkami chińskimi i gorącymi kubkami
Mam nadzieję że dzidz mi to wybaczy
Aaaaa, i nianię elektroniczną też mam jeszcze po Amadeuszku i jestem z niej mega zadowolona! Działa super między piętrami i ma zasięg (podobno) do 450m, więc nawet do sąsiadki na serial lub ploty latałam a mały spał w domku, (jak był już wiekszy oczywiście, bo noworodka z oka nie spuszczałam, tak się o niego bałam) albo na dwór sobie wychodziłam. Dla mnie bomba!
To się spisałam

Głasiam brzusie, spokojnej nocy!
I trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!!
ja jeszcze nic. Prawdę mówiąc to żyję bardziej remontem który mamy jeszcze w planach zrobić do lipca. Dosyć sporym remontem... Ehh, czasem mam wątpliwości jak my to wszystko poskładamy.
obudziłam sie i bałam sie zasnąc