• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

Jutro wielki dzień, zmykam spać i ja. Przeciez nie mogę isć na spotkanie z dzidziolem z podkrążonymi oczami ;-)
Dobrej nocki, karaluchy, szczypawki itd ;-)

reklama
Danuska,Sestina i Ślimakowa gratuluję córeczek. Ciekawe kto przełamie taką piękną passę??
Orchidea ["] dla Aniołka kochanego
Margaretko dzięki za pamięć :-)
Dodi ja tez sie nie obrażam tylko wszystko przyjmuję i dziekuję. Co się nie przydato oddam.
Ja dzisiaj dla odmiany ;-) poszlam do kina na Jak się pozbyć celulitu. Zawsze jak slysze polska komedia to mnie odpycha. Ale się przełamałam i nie bylo źle. Jakbym jeszcze wypiła piwko przed byloby jeszcze lepiej ;-)

He he tak piszecie o pożeraniu. Ja niedawno wpierdzielilam pierogi z kapustą i poprawilam buleczką z nutella i popijam herbatką... ale dalej mam ciaga... heeh ale chyba trzeba isć spać bo za szybko waga mi przybywa heeh
Co do rzeczczy to ja niestety.... sama se i tyle.... coż ale też patrzę na allegro może coś da się fajnego upolować i dobrego jakościowo.

mailuj, jesteś w końcu.. bo wiesz co, ja ci chciałam coś powiedzieć haha... taka jestem bystrzach, że kiedys sobie leże i tak myślę o BB i mówię sama do siebie..przecież MAILUJ to od tyłu jest JULIA M!! przeciez to od twojego imienia:):) Jestem z siebie dumna :-D:-D

Dodi jesteś Bystrzacha :-) To imię z pierwszą litera nazwiska.Mam też takiego maila żeby było łatwiej. Tak sobie kilka lat temu wykombinowałam i jest do dziś.
Medal dla Dodi

brzucholinki, niezle pisarki jesteście. 30 stron od wczoraj, Matko!
Odnośnie wyprawki to już sobie sciągnęłam z neta kilka wersji, oczywiście różnią się. No i co miesiąc kupuję m jak mama, tam tez jest temat wyprawki obszernie obrysowany.
Wszystkim dziewczynom gratuluję poznania płci i mam nadzieję ze jutro dołączę do grona tych szcęsliwych mam. 3 majcie kciuki za moją wizytę.....Mam o 16.
A teraz uciekam do męża, bo wrócił z pracy.
Buziole

reklama
Corin, Moniś oby dzidzie jutro się ładnie pokazały, trzymam &&&&

Dodi, wow ale Ty jesteś mózg, ja się przyznam że kilka razy się zastanawiałam jak Mailuj na to wpadła, a tu popatrz... zawsze najciemniej pod latarnią. Także brawo dla Dodi za rozkminkę i Majluj za pomysł. :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry