• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

Wisienka z córka wszystko w porzadku dostała luteine na wywołanie pkresu kazałam jej wygrzewac brzuch zeby wywołac okres na razie nie narzeka na ból brzucha okaze sie ma do 5 dni dostac jak nie dostanie to do kontroli ma isc

A ja wcinam paluszki i zapijam mlekiem dzisiaj cały dzien fasolke jadłam po bretonsku teraz wiatry mnie rozwalaja na boki

reklama
Ja sie zegnam na dzis oczka juz mi sie kleja powoli:) tez mam pochlaniacza juz 2 jogurty zjadlam:) wiec milej nocki zycze kochane:*

Ślimakowa, super, dzisiaj mamy dzień dziewczynek :-) ciekawe jaki teraz wynik CH vs Dz?

Wiesieńka, Dodi, przyda nam się taki wątek, ale właśnie tylko z tym co kupić a czego raczej nie warto.

Ja wczoraj zeszłam do piwnicy i okazało się że moi rodzice uzbierali tam sporo różnych rzeczy dla dziecka; mam chyba 3 wózki, łóżeczko, krzesełko do karmienia, fotelik dla noworodka i ubranka. Jeszcze dokładnie tego nie oglądałam ale na pewno coś się przyda.

Corin, zaje....ty ten lekarz, uśmialiśmy się z M. :-D

reklama
Napisałam juz swoja liste poczatkowa na start malucha w moim domku, liste pewnie dziesiątki razy jeszcze zmieniana. Licze na wasza pomoc i opinie doświadczonych mamusi.
Psota ja najrawdopodobniej synka ale potwierdze to 24 lutego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry