• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

Dodi, ale to używane wszystko. Trochę od mojej siostry, a to jakaś mamy koleżanka nie miała co z wózkiem zrobić a dziecko wyrosło, a to ojciec dostał łóżeczko za jego wywiezienie itd. Dlatego nie wiem w jakim stanie są te rzeczy, ale zawsze to możliwość zaoszczędzenia.

reklama
I bardzo dobrze po co wydawac tyle pieniedzy na nowe jak i tak za długo to nie posłuzy dzieci szybko wyrastaja z wszystkiego a mozna zawsze odswierzyc rzeczy które sie dostaje pomalowac np łózeczko i bedzie jak nowe

Pewnie, ze można ja bym chetnei z takich darowizn korzystała
Psota szczypaweczki
Jejku Arsenal szczelił gola a Pol tak wrzasnał, ze az podskoczyłam. Nie przepada za Barceloną:-D

Idę i ja w pielesze mężuś wreszcie skończył grać ,,,dobrej nocki kochane i buziaki dla dzidziusiów :*:*:*:*:*:* spijcie słodko i kolorowych snów życzymy :-D

Ja tam tez bym się nie obraziła jakbym coś dostała.. chociaż wiadomo, czasami niektórzy chcą na siłę uszczęśliwiać i to też nie jest dobre..
Ja mam taki fotelik samochodowy (nosidelko) po małej..tzn więcej dzieci kiedys to użytkowało, nie wygląda najlepiej i jest poprzecierane..ale to w sumie tylko na pierwsze miesiące..a szkoda wydawać kasę na nowe.. potem wolę zainwestować w lepszy fotelik, jak juz maluch wyrośnie z tego:) bo to tylko do 9 kg chyba..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry