reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2011

Hej wisienka no troche teraz spraw na głowie masz więc się nie dziwię .....ja nic ważnego załatwiać nie muszę a mimo to jestem jakaś poddenerwowana mam cały czas skurcze w udach i dopadają mnie najgorsze mysli,że znowu się nie uda:-( chce myślec pozytywnie no i myśle przez 5 minut a za moment znowu dołek ja nie wiem co się ze mną dzieje. Wziełam nospe i czuje jakby te skurcze ustępowały .... ile razy dziennie mozna ją brać??

reklama
witajcie jeszcze lekkie ciezarowki hehe:) ja niedawno wstalam i bede robic pierozki z kapucha i miesem bo od ponad tygodnia za mna chodza:) specjalnie po miechoo meza wczoraj wyslalam do sklepu hehe no i spanie dopadlo moglabym spac non stop szok normalnie ....nadrukowalyscie sporo:)
No i widze ze lisiczkaa dolaczyla do nas super oby bylo nas coraz wiecej:)
Lisiczkaa GRATULACJE:):):)ja tez czekam na nastepne usg bo nie bylo widac przy ostatniej wizycie...trzymam &&&&& zebys na nastepnej juz zobaczyla:)
Mathilda ja tez jestem po poronieniu i wchodze w "ten"tydzien lada moment i boje sie okropnie musimy wierzyc ze teraz sie uda i bedzie ok i obysmy nie mialy powodow do strachu...tez czekam na usg z bijacym serduszkiem jak Wisienka kochana i oby juz sie nam pokazalo a bedziemy naprawde szczesliwe chyba tylko na to czekamy :):)
Wisienko nie pogratulowalam mieszkanka:) wiec GRATULUJE i mam nadzieje ze przez to szybciej ci czas zleci do wizyty i na niej juz zobaczysz serduszko malenstwa:)trzymam oczywiscie jak zawsze &&&&&&&&&& skarbie:*
Dzis mialam isc do urzedu znowu:/ ale odpuszczam bo bardzo wieje nawet z psem nie chce mi sie wyjsc no ale cos obowiazek musialam:)
A mnie znowu prawa piers swedzi ajć hehe choc to mile:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki ze tak zapytam jak wy wyliczacie sobie termin z np kalkulatora na necie czy tak jak to sie standardowo robi w ksiazkach ze do dnia om dodajemy 7 i od miesiaca odejmujemy 3 miech i wychodzi termin??

Czesc kochane :-)

dziewczynki ze tak zapytam jak wy wyliczacie sobie termin z np kalkulatora na necie czy tak jak to sie standardowo robi w ksiazkach ze do dnia om dodajemy 7 i od miesiaca odejmujemy 3 miech i wychodzi termin??

Ja skorzystałam z tego Kalkulator ciążowy - *-spam-*
mniej więcej wszedzie mi wychodzi podobnie 7 lipiec.

Anulka widze, ze Ty tez ze świętokrzyskiego, skąd jesteś?

margaritta niestety tak już jest po starcie, ze szalejemy przy wszystkich złych objawach i bez nich też. Nie wiem ile razy mozna brac nospę, ale na opakowaniu może pisze
anulka dzieki kochana a jak idzie rzucanie śmierdzieli???

ja sandomierz mi wedlug dodawania itp to na 8 lipiec a wedlug tego co ty to 10 lipiec :) a ty skad??
wisienko mialam nadzieje ze zapomnicie:) powiem szczerze ciezko i coo jakis czas zapale ale pociagne ze dwa razy i koniec...przyznaje sie bez bicia...ale zamiast teraz palic wcinam orzeszki laskowe:)kupilam wczoraj sporo do chrupania roznych rzeczy rodzynki orzeszki dynie :) zamiast smierdzieli bede je chrupac:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisienko ja też nie mam jeszcze objawow jesli nie liczyć biegania do toalety zdecydowanie częściej niz zwykle. Troche mnie to martwi bo podobno beta ponad 1000 daje objawy na 100% - no ale u mnie to troche za wczesnie na taka bete, raczej.

Dziewczyny - jednak te poronienia to czesta przypadlosc - trzymam za nas wszystkie kciuki żeby się udało tym razem.

Ja mam termin na 20 lipca z kalkulatora - koleżanki z podobnym terminem - na kiedy się umawiacie do lekarza?

ja sandomierz mi wedlug dodawania itp to na 8 lipiec a wedlug tego co ty to 10 lipiec :) a ty skad??
wisienko mialam nadzieje ze zapomnicie:) powiem szczerze ciezko i coo jakis czas zapale ale pociagne ze dwa razy i koniec...przyznaje sie bez bicia...ale zamiast teraz palic wcinam orzeszki laskowe:)kupilam wczoraj sporo do chrupania roznych rzeczy rodzynki orzeszki dynie :) zamiast smierdzieli bede je chrupac:)

Moja znajoma całą ciąże popalała - podobno nie była w stanie rzucić i w 9 mcu urodziła martwe dziecko. Nikomu nie życzę ale lepiej rzuć te smierdziele jak najszybciej.

reklama
Do góry