• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Siostra możesz mi wierzyć lub nie ale ja z nim rozmawiam :-) opowiadam mu jaką ma wspaniałą teściowa że czekamy na niego i ma się trzymać czego tylko się da żeby było ok i przetrwał :-) Mężuś ze mnie kwiczy :-) a jak on opowiada jaki wynik meczu itd to jest dobrze :-)

Dodi dasz radę:) jesteś twarda nie miętka :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
W poprzednich ciazach nie pilam glukozy. Tamten gin twierdzil ze nie jest to za dobre dla dzidziola. Ciekawe jak teraz, szczerze mowiac to nawet nie wiem ile tego trzeba wypic.

psocia no wiesz co jak masz mi coś napisać to zapominasz hahahaah kopniak kolejny będzie :-D
dodi daj znać,bo ja za parę tyg tez będe miała glukozę a grupe krwi juz zrobiłam
Corin pączkowanie hahahah dobre :-D taka głowka bąbelka we włosach cycusiowych hihi może nam nie dadzą na śląsku lekarze tego do picia hahaha
wisieńka no to dzidzi się chyba chce podrażnić z Wami :-D

Wyderko Kochana gadaj mu gadaj, Maluszek wszystko słyszy i na pewno zapamieta:):):)ja tez gadam, czasem nawet w sklepie pytam na jaki soczek ma ochote:)hihi
dodi damy rade, wkoncu tyle kobitek przez to przeszło i na pewno nie diabeł taki straszny jak go malują:)
corin z tego co wiem to 50-70 ml, tak słyszałam.

dodi najlepiej jak spróbujesz wypić ją jednym tchem, tak abyś nie poczuła smaku, jak tak zrobiłam w pierwszej ciąży a jak zostało mi troszkę na dnie i próbowałam dopić to mi się cofneło fuujjj

reklama
Orchi chyba tak właśnie. Ech poczekamy)))))
Corin ja mam skierowanie na ta glukozę i z Mackiem tez nie piłam. Niby mam w aptece kupić 75 gr albo coś namieszałam, no i można z tą cytryna. A Fujjjjjj. A potem co?? 2 godziny czekac bez jedzenia??? Przeciez ja to zwymiotuję i tyle:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry