Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a mi wyszlo w badaniu ze nie jestem cykrzykiem, czyli chyba to jest cos podobnego nie? ale zadnej glukozy nie bralam moze to chodzi o osoby starsze, (NIE mylic ze starymi ) bo ja to mlodzik jestem ledwo co pierze pisklecia mi odlecialo od ciala ahahhahaha
dodi ja popiłam wtedy wodą mineralną nie pytając nikogo o zdanie, ale tylko trochę.
Dziewczyneczki ja już idę palulu bo coś mnie brzuszek boli :-( uziaczki w pysiaczki papatki słoneczka :-)
psota niech jedzie i w koncu spokoj bedzie, co za kretynnie potrafi sie odwdzieczyc, poza tym pogadac bede miala z kim bo z nim nie ma na co liczyc ciagle gra albo slucha muzyki, mowie jak do sciany....
No na początku ciąży to robia glukozę bez obciążenia (czyli bez picia tego świństwa) a teraz to z tym
OO wypraszam sobie, ja tam wiekowa nie jestem jeszcze
emcia no ja juz miałam glukoze ale z krwi i tam jest tez norma na czczo Twoja podana więc może to miałaś robione ...a tą glukozę do picia w Pl to teraz chyba każda kobitka ciężarna ma maqniowydrusiaIwonuś dobranoc kochane :*:*:*: i dla dzidzków :*:*
Sis, no jutro wcinam syrówkę! Soczkiem marchewkowym popiję, tata mi kupił sokowirówkę, jak się dowiedział, że jestem w ciąży i użyłam jej może z 3 razy, jutro będzie okazja, Marcinek przytargał pięciokilogramowy worek marchwi... hehe
orchidea ja nic nie wiem co oni ze mna robia tutaj, nie tlumacza zadnych badan, to co mam na kartce to daje i mi to robia, a pozniej mowia ze wyniki dobre i na tym sie konczy ahhaha takze jak mi zleca cos do picia to bede wiedziala ze to glukoza