reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Magia, ja bym chciała zeby mała miała taka glowke, bo to chyba najcięzsze do urodzenia, reszta jakos wychodzi gładko hehe

Moja w 32tyg na usg miala 29cm:) więc podejrzewam, że urosnie jeszcze dość sporo heh

reklama
witajcie, ja juz na l4 ale starsznie dlużyl mi sie dzień popralam posciele dla Szymcia pieluchy i poprasowalam, ale czuję ze bede miala zakwasy heheeh dawno prasowalam.
Co do potodu to ja też chce naturalnie ale jak gin wyjmie mi pessar w 39 tyg mam nadzieje ze dotrwam i sie okazę bo lożysko mam 16mm od ujscia szyjki wiec jak zejdzie nisko to moze być cesarka a ja nie chce..... ale bedzie co bedzie.......

Tak was podczytywalam narobilyscie mi ochoty na truskawki wr.......... u mnie w sobote na rynku byly po 16 zl ciekawe po ile teraz sa?? moze jutro skocze z męzem na rynek.
Siedzę caly dzien w domku i nudzi mi sie znaczy dluzy czas,,, kurcze to nie dla mnie ale cóż dla dzidzi sie robi wszytsko. Jednak ja jestem żywiąl ale poamlu sie zabieram za przygotowania torbę tez juz powoli zacznę pakowac jutro dokupię parę rzeczy a powiedzcie mi co dla malego/ malej bierzecie do szpitala z kosmetyków?? pieluchy, mydelko czy zel do mycia czy chusteczki nawilżane?
Zglupialam nic juz nie wiem.... ;-P pozdrawiam!

dodi z tego oznaczenia (HC) wynika że mój maluszek Obwód główki ma 26.52 cm

basieniak ja tak miałam kiedy byłam z Amelką w ciąży. Mój żołądek nie tolerował żadnych witamin, od wszystkich potwornie mnie bolał i mój ginek przepisał mi uwaga... "multi Sanostol" do picia ten dla dzieci :-) a teraz proszę stosuję Prenatal Complex i jest OK.

zuzu, zależy czego wymagaja u ciebie w szpitalu.. U mnie chusteczki nawilżane, recznik, coś do umycia (zel, mydelko) no i pampersy najlepiej tez swoje.. a ubranek nie trzeba, chciaz ja i tak wezme, bo te ich szpitalne koszulinki dla dzieci to jakieś takie nie wiem...

Iwonus, to widze, że moja glowką tez sobie pofolgowała hehe.. oby nie za duza jej urosła (chociaz w sumie, może będzie geniusz jakiś hehe)

no wlasnie nie wiem co dokladnie bo bede rodzic jak dojade w innym miescie niż swoim, u nas nie są polecane porody... taka opinia wiec zbytnio nie wiem i takk bym sie chciala zorientowac co wy bierzecie.... dzięki za info ;-)

Dodiś wiesz wszystko możliwe ;-):-) ale dla rodzących naturalnie im mniejsza gółwka tym lepiej, szybciej wyjdzie :tak:

Zmykam do łózeczka, bo mąż już nie daje mi spokoju:angry: Życzę wszystkim słodkich senków papa :-)

reklama
Do góry