Veronique1986
Fanka BB :)
Konwalianko Orchideo moja dobra przyjaciolka tak myslalam dowiedzialam sie ze :/ nie za bardzo jej pasuje ze jestem ciazy... bo bylam dusza calej paczki a teraz to... ani drika nie wypije ani nie potancze.... Wiecie babskie wieczory ...Przykre to jest bardzo .
A co do Pawla ... tez pomyslalam on mi mowi ze nie musi wyjsc... ale on bardzo tego potrzebuje to widac po nim , bardziej martwi mnie inna sprawa... ze sie tak zaprawi... a on za duzo pic nie moze bo z zoladkiem ma akcje ii zawsze konczylo sie wymiotami :/ ze bede miec nieprzespana noc
A co do Pawla ... tez pomyslalam on mi mowi ze nie musi wyjsc... ale on bardzo tego potrzebuje to widac po nim , bardziej martwi mnie inna sprawa... ze sie tak zaprawi... a on za duzo pic nie moze bo z zoladkiem ma akcje ii zawsze konczylo sie wymiotami :/ ze bede miec nieprzespana noc
a nie posiadam kart jego z młodszych lat i nie wiemy czy był szczepiony dowiedzieć się też nie mamy jak więc wolę dmuchać na zimne,ona twierdzi,że to węzły ale cała opuchnięta za uchem jest ... hmm ludzie czasem nie pomyślą nic
co do wagi nie ma reguły . z córcią wyglądałam cała jak kaszalat. tyłam wszędzie, puchłam ogólnie byłam taka wielka, szeroka . teraz też tyję ale inaczej . grunt żeby było wszystko ok z dzidziolem my jakoś powoli dojdziemy do siebie ..

a spanko miałaś superr ja standard o 3eciej siku