• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Juz nawet pokój posprzątałam , żeby ćwiczyć. Wisienko przypomnisz mi jakie miałaś? Może oprócz tych co mam, powiesz cos dodatkowego i skutecznego
A piersi mi się zrobiły z tego wszystkiego takie wielkie, ze stanik jest za mały :szok: Większego już nie mam. Co to bedzie po porodzie

kurka wodna alez mi się piep...net
Mailuj na czworaczkach stałam kilka razy po 10 minut dziennie:-)Możesz połazic tak po domku ale mnie kolana bolały to ja tak stałam albo wisiałam na piłce :-)

mailuj, mi ginka mówiła, że u wieloródek to dziecko może się w każdej chwili obrócić bo ma więcej miejsca a u dziewczyn, które pierwszy raz w ciąży to na tym etapie byłoby to mało prawdopodobne. Więc jeszcze nic straconego :) Trzymam kciuki :)

A ja się zbieram, jedziemy do kina.
Buziam!

Czesc babeczki!

Cos rzadko do Was ostatnio zagladam, jakos tak mi nie po drodze;-) Ale pewnie sie stesknilyscie to jestem:-):-p
Widze, ze sypie sie nas coraz wiecej-super:-)
Ja tez mam Rh- a coombsa robilam tylko raz. hmm...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry