Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Juz nawet pokój posprzątałam , żeby ćwiczyć. Wisienko przypomnisz mi jakie miałaś? Może oprócz tych co mam, powiesz cos dodatkowego i skutecznego
A piersi mi się zrobiły z tego wszystkiego takie wielkie, ze stanik jest za mały Większego już nie mam. Co to bedzie po porodzie
kurka wodna alez mi się piep...net Mailuj na czworaczkach stałam kilka razy po 10 minut dziennie:-)Możesz połazic tak po domku ale mnie kolana bolały to ja tak stałam albo wisiałam na piłce :-)
mailuj, mi ginka mówiła, że u wieloródek to dziecko może się w każdej chwili obrócić bo ma więcej miejsca a u dziewczyn, które pierwszy raz w ciąży to na tym etapie byłoby to mało prawdopodobne. Więc jeszcze nic straconego Trzymam kciuki
Cos rzadko do Was ostatnio zagladam, jakos tak mi nie po drodze;-) Ale pewnie sie stesknilyscie to jestem:-)
Widze, ze sypie sie nas coraz wiecej-super:-)
Ja tez mam Rh- a coombsa robilam tylko raz. hmm...