mailuj
Fanka BB :)
Wisienko ja się kiedyś kochałam w basiście co równocześnie był solistą ( braki kadrowe). I jak śpiewał to strasznie pluł ale mi to nie przeszkadzało. To ci Maciek będzie łowił laski :-0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ale może tez laski poleca.
Ta jego dziewczyna się pewnie wkurzy
Poszedł dziś ćwiczyć z nimi i nie było go 3 godziny. Mówię do Pola. Gdzie on tak długo. A on do mnie " Jak wytrzeźwieje to wróci" Rany boskie zaczełam się starzeć

Jakieś jogurciki, ciasta, czekoladki. A ja biedna co? Cieszę się, że mam kaszkę bananową na bebilonie pepti, a mój Staś i tak uczulenie ma. A niech to!:-)
Jak byłam w jej wieku to uznawałam TYLKO łyżeczkę - jabłuszko, marcheweczkę, zupki. Mleko? NIE!
A Łukaszkowi w końcu nie pobraliśmy krwi, bo kaszlał i nie chciałam go brać do zdrowych dzieci.
totalnie zielona jestem i nie wiem co robic :-(