Cześć laseczki :*:*:*:*: 

u nas ok nocka mała zasnęła o 19.30 spała do 23 poóźniej do 00.00 się bawiła i spała do 4.30 zjadła cyca i do 7.30 spała 
tatuś został z mała a ja byłam na zkaupach i dziś małej dałam deserku troszkę jabłuszka mina jej--- bezcenna hahhahahaha 

ja już nie dawałam jej a ta łyżeczkę ujrzała i buźke otwierała hahahha
maqnio :*:*:*:* kładź się spać bidulko :*:*:*:*: Rózyczko kochana :*:*:*:*:*: śpij kurcze troszkę
;-)powiem Ci na uszko,że wtedy więcej rośniesz hihi :*:*:
Corin brawa dla Sebka najważniejsze,że w 1szej 10tce był
długopis też dobry ;-);-) na pamiątkę będzie miał
konwalianka jak palec i jak się czujesz i Tumysiowa kupka lepiej ???
Emeczka mam nadzieję,że Nicolcia zrobiła ee
i w ogóle może wiesz co u Hanami ??/ Dawno jej nie widziałam 
Miczka słonko ze mną mama moja ma odwrotnie bo jak jadę do domu ona musi perfekt posprzątać mieszkanie

taka jestem głupia na punkcie czystości 
i szlak mnie trafia jak mój wraca z pracy i na butach z budowy błoto 

mam nadzieję ,że przy małej się troszke "brudactwa" nauczę hahahahhaha
A teraz idziemy na spacerek ;-)

buziamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mocnooooooooooo każdą z Was i szkraby :*:*:*:*:

u nas ok nocka mała zasnęła o 19.30 spała do 23 poóźniej do 00.00 się bawiła i spała do 4.30 zjadła cyca i do 7.30 spała 
tatuś został z mała a ja byłam na zkaupach i dziś małej dałam deserku troszkę jabłuszka mina jej--- bezcenna hahhahahaha 

ja już nie dawałam jej a ta łyżeczkę ujrzała i buźke otwierała hahahha maqnio :*:*:*:* kładź się spać bidulko :*:*:*:*: Rózyczko kochana :*:*:*:*:*: śpij kurcze troszkę
;-)powiem Ci na uszko,że wtedy więcej rośniesz hihi :*:*:Corin brawa dla Sebka najważniejsze,że w 1szej 10tce był
długopis też dobry ;-);-) na pamiątkę będzie miał konwalianka jak palec i jak się czujesz i Tumysiowa kupka lepiej ???
Emeczka mam nadzieję,że Nicolcia zrobiła ee

Miczka słonko ze mną mama moja ma odwrotnie bo jak jadę do domu ona musi perfekt posprzątać mieszkanie

taka jestem głupia na punkcie czystości 
i szlak mnie trafia jak mój wraca z pracy i na butach z budowy błoto 

mam nadzieję ,że przy małej się troszke "brudactwa" nauczę hahahahhaha
A teraz idziemy na spacerek ;-)

buziamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mocnooooooooooo każdą z Was i szkraby :*:*:*:*: