reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Balkan ja tez stram sie wrocic do 36 ale stanelam na 38:tak:
Posta, wyobrazilam sobie Ł na miejscu Marcina, ony by tak sie wkurzyl i uciekl w srodku mszy a mnie zabilby wzrokiem za smiech:-D reszta on nie ma poczucia humoru;-)

reklama
sesti, u mnie to samo, co niecałe 3 godzinki pobudka na jedzenie...i smok nie działa, a raczej jeszcze bardziej ją wkurza...nic tylko cycki na wierzch i heja..oby minęło..za to w dzień juz tak czesto nie chce jeść..

sis :*:*:**: Dawidek :*:*:**:
tak nawet mi wczoraj słuchaj masaż stópek zrobił :szok::szok: może coś chce hahahah :confused::-D Ja tam odleciałam po 15minutach masowania hahahaha :-D:zawstydzona/y:
Boszzz wiecie co durnie pracują z moim :baffled: we 3ech dziś robią te badania bo im się pokończyły teraz no i wiadomo 3ech lekarzy musi ich przebadać więc pól dnia w pupie :baffled: ale jeden z nich po wejjściu do gabinetu laryngologicznego wyszedł z w minutę pani daoktor do Niego "nie przyjmę pana bo ma pan brudne uszy :baffled::szok:,mogę za 50zł wyczyścić woskowinę :szok::-D" wiecie co w śmiech pół przychodni wpadło ale wybierać się na badania i nie wykąpać ??? :baffled:
Mój wrócił z uśmiechem bo stwierdził,że dobry ma słuch :-D teraz się męczy u okulisty a później neurolog :-D:-D:-D
sestinka moja ma znów odwrotnie w dzień malutko spi ale noce ok puk puk odpukam :-D:-D
dodiś a czy balsamu używałaś lub używasz tego nawilżającego ?? Bo nie mogę Go dostać nigdzie może w rossmanie będzie hmmm

Ostatnia edycja:
Orchi cos jest w powietrzu bo Ł tez zcayna pomagac, w nocy wstaje robic mleko, przebiera malego, zostaje z nim:tak:
Asica daj znac o co chodzi...
Bartek zawsze spiw dzien 3-4 razy po pol godz dzis spal juz raz godz co juz bylo dla mnie szokiem, wstal zmienilam pampersa i spi znowu juz 15 min:szok:a od tyh pije 180ml mleka przy kazdym jedzeniu na dobe 7 razy a czasami placze bo chce jeszcze...

Anula, no to mój ma poczucie humoru;) Najgorsze było to, że ksiądz mnie zawołał do czytania pisma, całe policzki sobie pogryzłam, bo nie mogłam przestać się śmiać z Marcina;)

Sis,
SZOK! ale pozytywny szok:) może wreszcie się ogranie:) Buuuziule!

Dobra idziemy wietrzyć dupki hihi :-D:-D:-D bo się zasiedzę :-D:-D
sis hahaa p[rzypomniało mi się jak mojemu tacie przy komunii św komunia wpadła w piersi mojej przyjaciólki bidny nie wiedział co zrobić ale Ona sama sobie wyjęła już mi komunii n9ie udzielił tak mu łapki chodziły hahahha :-D:-D
Anulka wiesz cod la mnie to tak ta pozytywna chmura by mogła wisieć cale lata hahahahaha
Obyśmy sie zapeszyły :-D:-D ale wczoraj aż do teściowej zadzownił ,że kremówki zrobił hahahahaha pdlizuje się bo ma urodziny niebawem :-D:-D:-Dcwaniak no
mailuj wielkieeeeeeeeeeee buziaki dla Was i wracaj do nas cholera bo tęskno !!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam i ja poniedziałkowo:)
My już po wizycie u ortopedy i wszystko ok:) bardzo się cieszę bo ostatnio coś mała za słabo rozstawiała nóżki ale odpowiednie noszenie i masaże przy zmianie pieluchy jak widać pomogły:) następna wizyta jak zacznie chodzić...
Magia a no daję jej dalej i dzisiaj przyszła kolej na sinlac zgodnie z poleceniem pediatry. Na razie mała dawka ael chyba bardzoej jej to smakuje niż marchewka czy jabłuszko:) dobrze pamiętam, że ty też Łukaszkowi to dawałaś... To ma mieć taką prawie płynną konsystencję? Spodziewałam się, że będzie gęstsze... No i ciąglę się zastanawiać czy już próbować jajka lub mleko czy jeszcze poczekać... A czym twoja alergolog motywowała to że koniecznie już??

Witam witam :)

U nas nocka dobra, pobudka o 3:30 potem o 8 :))) ale dał mi pospać Mateusz :) Martwię się tylko jego wagą.. wczoraj zważyłam go na zwykłej wadze (ze mną i beze mnie) i wyszło mi w ubraniu z pampersem 5900 g czyli pewnie waży gdzieś 5,5 max 5600g. Mało :( Sprawdziłam dzisiaj w książeczce siatki centylowe to na jego 3 i pół miesiąca to jest 3 centyl!!!! w czwartek idziemy na szczepienie to dokładnie go zważymy ale obawiam się, że trzeba będzie go dokarmiać. Ale z drugiej strony kurcze, karmię go na żądanie, w ciągu dnia je co 2 godziny. Nie wiem co o tym myśleć. Może jest po prostu drobniejszy i tyle?

Magia - obiad uratowany ;) na szybko pałki z kurczaka na grillu zrobiliśmy :)
maqnio - mój Mateusz też wędruje w łóżeczku, najczęściej ląduje w poprzek (już niedługo nie będzie się mieścił) ale zdarzyło się też kilka razy właśnie obkręcić o 180 stopni. A ostatnio w nocy zdjął półśpiochy :)
em_ka - nie zazdroszczę wczorajszych przeżyć, najważniejsze, że Nice się nic nie stało!!
konwalianka - ja mojemu też non stop paznokcie podcinam a ten bierwant ciągle się gdzieś podrapie, masakra normalnie. Przedwczoraj podrapał się tak, że przez całe czoło ma krechę, po prostu jedna pozioma linia prawie od skroni do skroni :/

Spóźnione życzenia dla wczorajszych solenizantów i solenizantek :)) i dla dzisiejszych of course too :)))

Wczoraj dostałam bukiecik róż od męża, chyba z 20 ich jest a może i więcej, z przeprosinami, że nam weekend zepsuł.. ech.. powiedziałam mu, że wolałabym dostać ten bukiet z innej okazji no ale cóż.

Ok uciekam bo na spacerek się dzisiaj z koleżanką umówiłam. Trochę w strachu jestem bo zapomniałam poprosić męża żeby mi gondolę do auta zniósł i będę musiała schodzić z Mateuszem w foteliku w jednej ręce i gondolą w drugiej ręce :/ i torebka na plecach ech... będzie ciężko po schodach..

Miłego dnia wszystkim!!

reklama
Witajcie
Byliśmy dziś z Milą na basenie. Na oswajanie a wodą:-D Podobało jej sie a juz na pewno sie nie boi. Foteczki na wątku
Psoteczka, Maqnio Buziaki dla was i dla Dawidka i Rózinki.
Wydrusiu wczoraj już nie wpadłam tak mnie młody wymęczył.:-D
Orchi Miłego spacerku i &&&&&&&&&& za trwałą poprawę
dodi, mailuj, konwalianka, miczka, Ania i wszystkie nie wymienione buziaki
basieniak dobrze, ze bioderka ok a co dajesz z tym sinlackiem jak go się podaje i dlaczego zalecony. ???????
malami witaj

Do góry