maqnio
Mamusia Różyczki
basieniak dzieki, sprobuje
a jak Wiki? lepiej je?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

więc i uwiązana..ech, trasę z restauracji 5 razy pokonywałam.. malutki super się spisał z nianiem..od 17.30 do 20 się bawili, później wykąpałam małego, uśpiłam i mały spał do 24.30, Arek dał mu mleczko i dalej spał.. jak mama wróciła mocno po 3 nadal spał..o 3.30 się obudził i wzięłam go do łóżka.. dzisiaj padam na pyszczek, bo mimo, iż malutki nieźle spał - do 7.20 to ja niestety.. usnęłam po 4

dopiero co rodziłam, dopiero co chrzciny były itd... a tu moja Mała już chodzi, siedzi, ząbki wyszły... eh... po prostu czas na nas nie czeka niestety :-) 

A moja Nadia co wyczynia to przechodzi ludzkie pojecie ,wszedzie jej ,pelno posadze gdzies to nieposiedzi w miescu ,przewraca sie ,lapie sie zeby gdzies stanac ,echh zaczelo sie