Witajcie :*
Jak Wam minęła noc? Ja pomimo, że poszłam późno spać bo po 00:00 to nawet jestem wyspana choć pogoda znów ponura i jak zawsze będę chodziła ziewając i senna
.... Moja mała jak zawsze nad ranem trafiła do naszego łóżka i wstała o 6:20 
A zaglądam tutaj by życzyć WAM miłej Niedzieli
Zobacz załącznik 471099
I przypominam o GŁOSACH NA BLANKĘ! Oddaj głos! Musimy się sprężać bo inni nas doganiają :-)
Jak Wam minęła noc? Ja pomimo, że poszłam późno spać bo po 00:00 to nawet jestem wyspana choć pogoda znów ponura i jak zawsze będę chodziła ziewając i senna
.... Moja mała jak zawsze nad ranem trafiła do naszego łóżka i wstała o 6:20 
A zaglądam tutaj by życzyć WAM miłej Niedzieli
I przypominam o GŁOSACH NA BLANKĘ! Oddaj głos! Musimy się sprężać bo inni nas doganiają :-)
Ostatnia edycja:

Od 2 dni u nads leje i wietrzysko siedzimy w domu ,dzisaj planowalysmy wyjsc ale chyba nici z tego bo znowu pada,beee
jutro bendziemy muaialy juz isc bo po recepte na mleczko i chce kupic ciuszkow troche dla malej bo Nadi dostala od chrzestnego 50 zl na Dzien Dziecka 
przyniosły też troche wiadomości o moich rodzicach. Że nikt do nich nie chodzi i każdy jest po naszej stronie i że chcą nam pomóc odzyskać rzeczy ale my i tak musimy odebrać je prawnie.... ok, kończe, nie zamulamy od samego rana... uciekam pod prysznic dobudzić się bardziej