reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Hej!

U nas nocka kiepska, do połnocy mała spała ładnie a potem co godzinka pobudka, siadanie i gadanie i o 4.00 najchetniej to juz by nie spała:szok: ciagle ją kołysałam :baffled: postanowiłam zmienic pory drzemek Kindze w ciągu dnia i zmniejszyć je z 3 do 2. Podejrzewam, że może ma osatnio za dużo snu w dzień...do tej pory spała od ok.8 - 1-1,5h, potem ok. 12 - ok. 1h i potem ok. 16. - ok.40 minut. Dziś bez problemu przetrzymałam ją do 9.10 i właśnie zasnęła na pierwszą drzemkę, a drugą planuję po obiedzie, mam nadzieję, że mała wytrzyma. No i zobaczymy jaka noc będzie...trzymajcie kciuki:tak:

PiaLove, Blanka cudna! Głosiki oddane! Pamiętam o nich :-D

kanwalianko, gratulacje dla Tymusia!

reklama
Hej Kochane u nas noc wymarzona :-) Lili spała pięknie od 21.30 ale do której Wam nie powiem bo nie wiem :D Jak się obudziłam o 9 to moje dzieciątko siedziało w zabaweczkach i się bawiło :-) tak cichutko żeby nas nie obudzić :-) bo spała dziś na kanapce :-) tzn.od 4 dni śpi :-) Zdrówko troszkę lepiej bo mamy inhalator :-) dziadkowie kupili :-) Pozdrawiamy :**

Pia ogłosik oddany :-) Mała lalunia :-) Ty laska jak nie wiem :-)
Monia kciuki zaciśnięte &&&&& :**
Aneta witaj :-) super że mały grzeczny.
Sis :**
Wisienka,Tesia,Konwi,Nil,Anetka,Daga,Malami,Miczka,Sunset,Silvia,Asica i reszta których nie wymieniłam :-) Życzę Wam miłego dnia!! :-)

My już dzisiaj obskoczyliśmy pediatrę i zaraz idziemy po Pawła. Dostałam skierowanie na badanie krwi pod kątem tarczycy. Gdyby mi coś wyszło z tego badania, to już byłoby coś względem moich nastrojów, a także tego, że zbić wagi nie za bardzo mogę.
No i okazało się że lepiej Fifiemu nie podawać do 2 rż owoców cytrusowych, a ja już bym chciała mu jakoś urozmaicić to jedzenie, bo tylko jabłka, banany, gruszki i tak w kółko... Chciałam dać wiśnie, ale też mam uważać i nie poleciła, tak samo z truskawkami. Chciałabym już żeby mógł normalnie jeść i serki i jogurty i owoce.

monia_26 Dziękuję Ci za głosy :* Trzymam kciuki &&&& za Kingusie.... trzymaj ją może do tego momentu aż sama padać będzie... :)
wydrussia91 no to pospaliście, no proszę :) Malutka zlitowała się nad rodzicami ;) u nas tez mała jak się obudzi w łużeczku to się bawi grzecznie a jak się obudzi z nami jak czasem śpi nad ranem to chodzi po nas i ciągnie za włosy :D Dzięki za głosiki :*
Marzena197235 głosiki oddane :*
NiL dziekuję :* :* :*

:*

Ostatnia edycja:
reklama
daga zazdroszczę urlopu. Też bym sobie chętnie gdzieś pojechała ale jakoś boję się z dziecmi:baffled:
Ja od dwoch dni chodze z opaska na nadgarstku. Nie wiem co to moze byc boli i jak cos ciezsze chce podniesc to tak chrzesci i jakby cos przeskakiwalo:szok: mam nadzieje z przejdzie bo ciezko mi cokolwiek zrobic.
My nadal cycamy 3 razy dziennie tak jeszcze do piatku potem sprobujemy 2 razy. Trzymajcie kciuki zeby sie udalo.
Buziam

Do góry