reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam się wieczorowo...

No i w ciągu dnia 2 drzemki tylko zaliczone:1,5 h i 50 minut, nawet nie było tak ciężko dziś Kinię przestawić i była "chętna" na taką zmianę...no i ciekawe jak teraz nocka - czy lepsza....

NiL, kciki za stopniowe odstawianie od cyca...

Marzenko, zazdroszczę (pozytywnie oczywiście) przespanej nocki...

daga, oj ale Ci dobrze z tym urlopem...

Aneta_85, oj wiem co to chora tarczyca - tez mi ciężko zgubić kilka kg, bywam senna, apatyczna, nic mi się nie chce... tak u mnie wygląda niedoczynnośc typu Hashimoto. Oby u Ciebie było wszystko ok.

Anulka, uściski dla Was :*

wydrusia, :*

Miłego wieczorku!

hej Kochane.

Staram sie cos doczytac ale Macius pochlania cala moja energie i iwage. Do tego wrocil do.dwoch drzemek na dzien i wieczorem jest problem aby zasnal.. tak wiec zasypia kolo 22 :-/ dzisiaj spal przez caly dzien 1h.. i wlasnie zasnal. Nie wiem co mu sie tak poprzestawialo. Winie skok ale kto wie.. Poza tym jest bunt na obiadki z kawalkami tak wiec wesolo u nas - jedzenie jest po prosty wszedzie ;-)

konwi super ze lekarz sie udal. Obyscie szybko znalezli przyczyne alergii! Rozumiem ze nie zdiagnozowal AZSu? jesli tak to rewelacja :-) znajdziecie szybcoutko co Tymusiowi przwszkadza i taam :-) gratki za nowe umiejetnosci!wymiata zawodnil a filmik po prostu bomba - Was tez tak gryzie ? ;-)

Daga a na ilr jedziecie? i jak wrocilo do normy z @?

Monia super ze nowy rozklad pasuke Kingusi :-) oby nocka byla lepsza. mocno trzymam kciuki!

anula zdrowka dla Fabianka. Oby szybko wracal do formu Przystojniazek :-)

Marzenka super ze Klaudusia wraca na stare dobre tpry! i oby Wam tez sie ulozylo! mocno trzymam kciuki!

Nil i jak fryzurka?

wydrusia jakie ma Lili loze? hoho pokaza zdjecie! zdrowka dla Malutkirj.
buziam wszystkie lipcoweczki!!

Witam,
Moje dziecko dopiero usypia tak szalal;-)Reszta bez zmian, maly whodzi doslownie wszedzie, stawia kroczki ale woli raczkowanie;-)
Monia moj od dawna spi 2 razy,chyba o marca. Najczesciej wstaje o 5 czasami wyjatkowo o 6, zasypia 20-21 i wstaje raz zwykle o 3 na jedzenie;-)
Anulka jak Fabianek?jak z druga nerka?
Nil ostatnio tak sie zastanawialam kto zaprosil mnie na fb i w koncu sie domyslilam. Orginalne masz imie;-)
Sunset chyba Ci nie pisalam, tez chcialam miec Maciusia ale kazdy krecil nosem zwlaszcza Ł

Dziekuje Laseczki druga nerka jak narazie pracuje jak dlugo niewiadomo:( traci bialko z moczem...
nieuniknione usuniecie drugiej i bedzie musial miec przeszczep jak narazie ma zostawiony cewnik do otrzewnej w razie powrotu(a to moze stac sie w kazdej chwili) jak to nasza pani doktor powiedziala druga pracuje za dwie i jej praca sie z czasem pogorszy:( beda dializy i przeszczep choroba na cale zycie...ogolnie dochodzi do siebie nabiera sil juz wstaje sam i spaceruje np po lozku(w szpitalu nie mial sily sam wstac) wymeczylismy sie prawie 2 miesiace brak slow jak patrzylam na to wszystko:( wycierpial sie i to nie koniec niestety :( coz tu wiecej mowic hmm nie jest lekko ale ja jestem silna dla niego zrobie wszystko aby mu pomoc:)

daga0707 o to prosilam bozie i mnie wysluchala hehe ale podobno bardziej podobny jest do dziadka hihi ale zgadnij do kogo mama :D:D:D

wstyd sie przyznac ale tyle mnie tu nie bylo a pare dziewczyn jest nowych ktore nie znam (przepraszam) mam nadzieje ze sie poprawie w miare mozliwosci :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
daga no nie wiem w nocy zaczął mnie boleć:baffled: ale już jest troche lepiej. Gabek zrobił awanturę (a on jak się złości to zawsze się odchyla nagle do tyłu i kładzie na podłogę) musiałam go szybko złapać i wtedy tak mi ten nadgarstek zachrzescił. Chociaż mogę ruszać:-):-)
sunset skróciłam włosy tak ok 10cm i wycieniowałam. Nie widać jakiejś tam drastycznej zmiany ale jest ok. Nawet jestem zadowolona. Może za jakiś czas jeszcze trochę skrócę...
Anula imię jest trochę moją zmorą. Wszyscy mnie zawsze zapamiętują:baffled:
Anulka jesteś dzielną mamusią. Mam nadzieję, że z Fabiankiem wszystko będzie dobrze. Dużo zdrówka dla Niego.

Witam,
Wykoncze sie na codzien maly wstaje o 5 a dzis wstal przed 4:wściekła/y:a poszedl spac po 21...Traz bawi sie w najlpsz traktorkiem a ja zasypiam siedzac
Nil tyle czasu z nami jestes a nie chwalilas sie;-)a swoja droga kto wpadl na pomysl z takim imieniem?

Witajcie kochane

anulka dołaczam do ciebie tez od 4 nie spimy i nic na to nie poradzisz jak dziecko wyspane
AniuDuzo wytrwałosci i zdrowia dla was kochana , ucałuj Fabianka
Pialove głosik oddany
Nil napewno nadwyrezyłas obłóz lisciem kapusty to ulzy
Monia Klaudia od dawna ma 3 drzemki w dzien ale ona spokojnie spi w nocy czasami budzi sie o 4 lub o 5 rano wtedy sa 3 drzemki
Konwalianka a jak tam synus z okularkami

Mamusie a my potrzebujemy waszych głosów https://apps.facebook.com/ulubionazabawka/gallery.aspx?id=739

reklama
hej Babulce!!!

Wpadam tylko się przyiwtac, oznajmić, ze Rózina już chodzi na całego! Sama jestem w szoku ze przez te klika dni tak zaczeła łązikować. Czasu mi brak, roboty full. Mam nadzieje, ze wsio u Was ok!?!?!?
całujemy mocno!!!!!!

Do góry