reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Dzien dobry;-)
Nie spimy od 5.30 ale lepsz to niz wsrawnie o 5:-DNie bedzie mnie kilka dni bo jedziemy do rodzicow Ł, jego ojczym wyjezdza na pol roku do Szwecji i chce troche pobyc glownie z malym;-)
Anetka fajnie ze podroz sie udala;-)
Pia glosowalam wczoraj a dzis nie moge pisze ze glos oddany, pozniej sprobuje jeszcze raz:tak:kurcze juz dzieciaczkow przed wami ale moze uda sie narobic;-)

reklama
Cześć, nuiestety nie ua mi się nadrobić zaległości.
Mały rozchulał się na całego... przemieszcza się z prędkością światła... Gada jak najęty... Ostatnio udało nam się rozszyfrować, że tinku tinku znaczy "tany, tany" w sensie - " ja tańczę" :tak:
Rehabilitacja idzie nam świetnie.

Ja już ponad tydzień czekam na wynik prześwietlenia...

Żyję tylko myślą że 14 czerwca jedziemy z Błażejkiem do ortopedy! NIe mogę się doczekać na decyzje co z szyną. Buziam!

Witajcie,
nic mi się dzisiaj nie chce. I Filip obudził się z pierwszej drzemki...
Moja siostra z siostrzeńcem gdzieś na początku lipca przyjeżdża i opowiada jak to jej 3letni syn nawija i nawija o Filipie: a to że Filip jest mały a on duży, że Filip nie umie chodzić i mówić, że jak przyjedzie to będzie spał z Filipem w jednym łóżku. Normalnie jakby ktoś podmienił dziecko, bo wcześniej Filip był ledwo tolerowany przez niego :rofl2: Ale śmiejemy się wszyscy że jego miłość do Filipa skończy się wraz z pierwszą zabraną zabawką i przytuleniem do babci.

Asica, mam nadzieję że już będzie ok i nie będzie trzeba nosić szyny.
Anula, to udanego wyjazdu życzę :-)
Anetka, fajnie że udał Ci się wyjazd. Jak mi się marzy jakiś taki wyjazd ale do Egiptu :happy:

Hej!

Dziewczynki, noc okropna....ale to nie dlatego, ze Kinia chce w nocy gadać i nie śpi, tylko co godzinkę budziła się w nocy z popłakiwaniem, nawet oczów nie otwierała. O 2.00 posmarowałam dziąsełka dentinoxem i pospała wtedy ciągiem 2,5 h - także zęby atakują!

asica, kciukasy za osrtopedę! Oby już Błażejek szyny nie potrzebował.

Anetkaa, hej! No to super, że odpoczynek udany! Teraz to już pozostaje Ci wpadac tu do Nas na bieżąco :tak:;-)No i gratulacje dla Bartoliniego za pierwsze kroczki!

Tesia, oby Nadusi ząbki szybko wyszły...mnie też bardzo się podoba imię twoje córci, w okolicy znam dwie Nadie...

Aha, my 2gi dzień z 4 miarkami bebilonu i jest ok!

Witajcie kochane

u nas ze spaniem tez do bani małaobudziła sie o 3 w nocy i zero spania dalej no koszmar nie wiem co sie dzieje z tym jej spaniem a tak pieknie spała w nocy , czasem mysle ze moze jej zimno bo sie odkopuje i sie wybudza a przykryc sie nie da sama juz nie wiem co o tym myslec
Monia współczuje nocki wiem czym to pachnie
Anetka no to urlopik udany , kiedy ja na taki wyskocze , pomarzyć mozna tylko
Asica trzymamy kciuki
Anula udanego wypoczynku
Wydrusia a ty z problemami nie zamykaj sie w sobie tylko wszystko nam tutaj wyrzucaj bedzie ci lzej ,niunia boska
Pialove Głosik oddany oczywiscie

A my tez prosimy o głosiki https://apps.facebook.com/ulubionazabawka/gallery.aspx?id=739

Dzień dobry Kochane :*
Zobacz załącznik 471998 Kawusia dla Was :* :* :*

U nas pobudka była o 6:00. Właśnie od 9:00 zaczęła się II drzemka :) ooooo obudziła o dziwo po 44 minutach snu :/

Chciała bym Was prosić o jak najwięcej głosów na BLANECZKĘ - ODDAJ GŁOS !!!

Anula1989 :* może musisz jeszcze troszkę z głosem poczekać albo oddałaś go po północy a to już dzisiaj :D dzięki za głosy :*
Marzenko dziękuję i zagłosowane :*

Ostatnia edycja:
Monia Bartuś pierwsze kroczki stawiał przed wyjazdem. Tam je doskonalił i teraz śmiga jak zły:-)
Aneta my w Egipcie byliśmy 2 lata temu i teraz też myśliliśmy, ale z Bartkiem się bałam i dlatego padło na Europę.
Daga wróciliśmy w poniedziałek tylko się odnaleźć nie mogłam.
Ciekawe czy ja Was doczytam:szok:

hello, troche mnie nie bylo, a to dlatego ze od choroby Aleksa nie mozemy sie zgrac. Maly non stop jest albo na rekach. nie spuszcza mnie z oczow. Znowu wrocilismy do spania we trojke. w wolnych chwilach robie poprawki pracy i nadrabiam obowiazki domowe. Do tego zab mnie boli, ale ten madrosci, chyba ja tez zabkuje.:-D Dzwonilam do dentysty aby sie umowic, termin dopiero na 21 czerwca, swietnie.
Przepraszam ale Was nie nadrobie. buziaki dla wszystkich.

reklama
hej kobietki
Przepraszam ale was teraz nie doczytam. Ja jak zwykle jak po ogień. Gabek cudem zasnał bo wczoraj to tylko pól godziny w ciągu dnia spał. Wymęczył mnie dokładnie. Dzisiaj obydwoje są tak marudni że hej. Gabrielek od wczoraj trochę więcej kroczków zaczął stawiać. Idzie za siostrą tak z 5-7 kroków i bec na dupsko:-) potem go podnoszę i dalej idzie kilka kroków i tak w kółko. Pewnie jeszcze z kilka dni do dwóch tyg i bedzie całkiem sam chodził.
Anetka widzę, że urlop się udał super, że sobie odpoczęłaś (o ile mozna mówić o odpoczywaniu z dzieckiem:-))
miłego dla Was kochane

Do góry