:* helloł..... Blaneczka już śpi, usypianie trwało dość długo, nie chciała zasnąć a przed kąpaniem w wniebogłosy krzyczała że śpiąca a jak przyszło co do czego to cały czas chyba z godzinę chodziła po łóżku.... eh...
Ale co, mi sie usnęło z nią i teraz sie przebudziłam, weszłam tutaj na chwile dziewczyny powiedzcie mi co to może być! - po prawej stronie za uchem Blanka ma pod skórą dwa (chyba dwa) wypukłe miejsca tak jak by kuleczki malutkie?! W internecie wyczytałam, że to mogą być WIĘZŁY CHŁONNE powiększone np przy ząbkowaniu lub zapaleniu gardła czy ucha co wykluczam, czy miałyście z czymś takim do czynienia? Czy to groźne, jutro albo po jutrze do lekarza sie wybieram ale to mnie zaskoczyło!
Oddaj Głos na Blankę - prosimy znów o głosy!
DOBRANOC :*
martwię się!
Ale co, mi sie usnęło z nią i teraz sie przebudziłam, weszłam tutaj na chwile dziewczyny powiedzcie mi co to może być! - po prawej stronie za uchem Blanka ma pod skórą dwa (chyba dwa) wypukłe miejsca tak jak by kuleczki malutkie?! W internecie wyczytałam, że to mogą być WIĘZŁY CHŁONNE powiększone np przy ząbkowaniu lub zapaleniu gardła czy ucha co wykluczam, czy miałyście z czymś takim do czynienia? Czy to groźne, jutro albo po jutrze do lekarza sie wybieram ale to mnie zaskoczyło!
Oddaj Głos na Blankę - prosimy znów o głosy!
DOBRANOC :*
martwię się!
Ostatnia edycja:
ale nie narzekam.. maly spał od 19.30 do 4.15 bez pobudki! Póki co umiarkowanie się cieszę, aby nie zapeszyć ale co! Niech będzie tak już zawsze..
Jeśli ten stan się utrzyma, będę walczyć o sen do 7 rano