monia_26
Mama Kingusi :*
Cześc Dziewczyny!
Nie było mnie kilka dni i...wow!ale fajnie, że tak dużo piszecie
U nas jeszcze katar jest. Ale nie jest źle. U mnie @ ostatnio po tabletkach anty krótko trwa (z czego się oczywiście cieszę ;-)), i mniej boli. Ostatnio 4 dni, a normalnie miałam 6dniowy okres przed tabletkami i przed ciążą.
NiL, pytałaś czy Kinga da wyciągnąć sobie wydzielinkę fridą. Nie ma jakichś większych kłopotów z tym i zazwyczaj daje. Choć czasem ten "kabelek" mi wyrywa jak chcę jej odciągać.
emka, witam Cię i ja
Fajna babeczka z Ciebie i ślicznego masz synka! Moja córcia podobnie śpi w nocy jak Twój synuś, tzn. ok. 19 chodzi spać i wstaje przed 7.
Anula, wow! Oby już Bartusiowi tak zostało i oby "wynagrodził" Ci teraz pieknymi nockami. Trzymam &&&&&&
wydrusia, witaj po długiej przerwie i zagość tu u nas...Trzymam kciuki za owocne staranka, na pewno się niedługo uda! No i powodzenia na egzaminie na prawko! Oj, wiem jaki to stres!
konwalianko, to Ci się goście pozjeżdżali...
I chyba tyle zapamiętałam....
Kinga już dostała kilka prezentów mikołajkowych w ten weekend: od chrzestnej laptop i śpiewającą lalę, od teściów moich samochodzik z przyczepą na swoje zwierzątka, żeby wozić je i piżamkę, od jednego wujka kasę, od moich rodziców - kołyskę dla lalki. Dziś alebo jutro ma chrzestny przyjechać i zapytał mnie wprost co małej kupić - głupio mi było ale poprosiłam o komplet poszewek na pościel.
Mała drzemie, a ja idę coś ogarnąć w domu. Zajrzę wieczorkiem :*
Nie było mnie kilka dni i...wow!ale fajnie, że tak dużo piszecie
U nas jeszcze katar jest. Ale nie jest źle. U mnie @ ostatnio po tabletkach anty krótko trwa (z czego się oczywiście cieszę ;-)), i mniej boli. Ostatnio 4 dni, a normalnie miałam 6dniowy okres przed tabletkami i przed ciążą.
NiL, pytałaś czy Kinga da wyciągnąć sobie wydzielinkę fridą. Nie ma jakichś większych kłopotów z tym i zazwyczaj daje. Choć czasem ten "kabelek" mi wyrywa jak chcę jej odciągać.
emka, witam Cię i ja
Anula, wow! Oby już Bartusiowi tak zostało i oby "wynagrodził" Ci teraz pieknymi nockami. Trzymam &&&&&&
wydrusia, witaj po długiej przerwie i zagość tu u nas...Trzymam kciuki za owocne staranka, na pewno się niedługo uda! No i powodzenia na egzaminie na prawko! Oj, wiem jaki to stres!
konwalianko, to Ci się goście pozjeżdżali...
I chyba tyle zapamiętałam....
Kinga już dostała kilka prezentów mikołajkowych w ten weekend: od chrzestnej laptop i śpiewającą lalę, od teściów moich samochodzik z przyczepą na swoje zwierzątka, żeby wozić je i piżamkę, od jednego wujka kasę, od moich rodziców - kołyskę dla lalki. Dziś alebo jutro ma chrzestny przyjechać i zapytał mnie wprost co małej kupić - głupio mi było ale poprosiłam o komplet poszewek na pościel.
Mała drzemie, a ja idę coś ogarnąć w domu. Zajrzę wieczorkiem :*
Nie spał w dzień w ogóle, za to jak wracaliśmy, to padł i nie dał się obudzić. Ale nie poszedł potem jakoś specjalnie późno spać, bo po 21. 
terz biore sie za gotowanie, jak ja tego nie lubie
gloda zalewam woda
no nic trzeba zacisnac zeby i cierpiec:-( Miałam Wam pokazac ozdobiona lazienke. Wklejam chociaz to jeszcze nie to co chcialam. Nie ma poleczek na plyny i zabawki i wszystkie stoja na wannie i na...desce do prasowania. Naklejki przyklejala i wybierala Liwia.

, no szok.. a to kurtka narciarska - cienka ale ciepła, nie przepuszcza wiatru, zimna.. ja pod nią mu tylko body z długim rękawem zakładam no i dzisiaj słyszę coś pokasłuje..ech.. co robić, doradźcie jak delikatnie acz dosadnie wytłumaczyć jak mają zajmować się moim dzieckiem? Napchany dziś został takimi rzeczami, że teraz chodzi i brzuszek go boli.. płacze - mam dość a to dopiero pierwszy dzien