Tusiaczek2402
Moderatorka
Cześć Mamo Bobasa
miło widzieć że wciąż pojawiają się nowe twarze:thumbup:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapraszam do zapoznania się z innymi - również ciekawymi - wątkami
Na szczęście po pracy zaliczył spożywczaka i kupił jakieś pierdoły na tą wycieczkę jutrzejszą. Mi się strasznie chce spać, jutro się na pewno nie wyśpię, bo o 9 mamy być już na dworcu pkp. Trudno będę robić za zombie
[m ciuszków naprawdę dużo. Nie dość
pospałam dzis do 10
a potem wyciagnelam mojego T na zakupy,w niedziele wyprawiam Oli urodzinki wiec lista spora była

za pranie zabiore sie moze w nast tyg,tak sobie obiecuje pzrynajmniej

W środę ok 15 znowu spadło mi ciśnienie, a to się równa 24h wyjęte z życiorysu :-( Ale jest już dużo lepiej na szczęście
Jutro rano wyjeżdżamy na wakacje, więc na bb wejdę dopiero za tydzień. Mam nadzieję, że przez ten czas wszystkie całe i zdrowe będziecie, a dzieciaczki w brzuszkach nie będą bardzo rozrabiały
buziaki
No nigdy mnie tak nie denerwował jak podczas ciąży, mam wrażenie, że to jemu sie zrobił żelek w głowie, nie mnie!
Albo ja wcześniej tego nie widziałam, że on taki jakiś dziwny.
Niby taki kapuśniaczek, ale jak pół dnia tak będzie, to do bani... No nic, robię śniadanie, mam nadzieję, że w ciągu godziny syt. się na tyle wyklaruje, że będę wiedziała co robić.