emyly
Fanka BB :)
Ewa - trzymam kciuki żebyś trafiła na kompetentnego doktorka w szpitalu i żeby znalazł przyczynę no i lekarstwo ktore pomoże!
Michalina - masz jakiegoś linka na te warsztaty??
Karola - no jeszcze musiała się choroba przyplątać, a niech ją..
Agulam - no wiesz... psa wolałaś?? hehe wyobraźnia nie ma granic czasem. A mi ostatnio często śni się tata który zmarł 3 lata temu, i zawsze jakos tak strasznie, nie wiem co o tym sądzić
Elifit - a moze to tylko nieporozumienie słowne?? moze nic złego nie miał na myśli??
Ufff chwila ciszy. M zabrał Igora na dwór, dziś ma wyjatkowo marudny dzień, ostatnio w ogóle jakiś taki mamowy bardzo, płacz jak tylko z oczu mu zniknę
Aa ciasto się piecze, mam nadzieję, że zjadliwe bo już mi pachnie
Michalina - masz jakiegoś linka na te warsztaty??
Karola - no jeszcze musiała się choroba przyplątać, a niech ją..
Agulam - no wiesz... psa wolałaś?? hehe wyobraźnia nie ma granic czasem. A mi ostatnio często śni się tata który zmarł 3 lata temu, i zawsze jakos tak strasznie, nie wiem co o tym sądzić
Elifit - a moze to tylko nieporozumienie słowne?? moze nic złego nie miał na myśli??
Ufff chwila ciszy. M zabrał Igora na dwór, dziś ma wyjatkowo marudny dzień, ostatnio w ogóle jakiś taki mamowy bardzo, płacz jak tylko z oczu mu zniknę
Aa ciasto się piecze, mam nadzieję, że zjadliwe bo już mi pachnie

Następny remont teściowej ona będzie myła bo mordowaliśmy się długo, a i tak ***** z tego. Ustawiliśmy meble mniej więcej na swoje miejsce. Jutro zabieramy się za resztę, dziś już nic nie ruszamy, bo oboje mamy dosyć..