reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Cholerne oberwanie chmury!!! Garaż nam zalało!!! Wszystko pływało a tam sprzęty i rzeczy remontowe typu panele, regipsy, kosiarki... A cholera! Nawet mi się nie chce o tym myśleć.

Odnośnie podejścia starszych dzieci do młodszych to wydaje mi się że dużą rolę odgrywa podejście rodziców. U mnie będzie mała różnica wieku i chlonę wszelkie informacje na ten temat co i jak robić by starsze nie czuło się źle. Podpytuje znajomych i ich podejście do sprawy i na pewno coś dla siebie wybiorę. Choć boję się trochę o to jak będzie.

Malgorzatkar dobrze że masz już to za sobą i fajnie że nie odczuwasz dyskomfortu. A jakie uczucie gdy się to zakłada? Ciekawa jestem czy to podobnie jak zakładanie "balonika" na zrobienie rozwarcia...

reklama
Dziś trochę odpoczywalam, jutro więcej będę leżeć... Ale mąż przejął część obowiązków, mieliśmy dziś gości, pomagał mi rozkładać wszystko i sprzatal potem bez gadania , jak nie on :)
Kurde jak wstane szybko, to czuję ten pessar, dziwne uczucie...
Na pikniku było stoisko z winkiem 0%, pijemy właśnie polwytrawne, wytrawne było lepsze...

Ostatnia edycja:
Chyba mi zaszkodziło "nicnierobienie" ,czuję się fatalnie. Mocno spuchły mi nogi , stopy i łydki,dłonie też. Duszno mi, mam kołatanie jakieś,mdli mnie...Mam nadzieję,że to tylko upał. A przecież cały dzień w chłodzie siedziałam i leniłam się.

Małgorzatka, dobrze,że już po wszystkim. Trzymaj się dzielnie i ograniczaj jak tylko możesz.

A mnie Zuza kopie po zebrach i mam zgage. Też mi gorąco budze się zlana potem i chyba więcej wody wypoce niż wysikam bo mocz jakiś ciemny.

Małgorzata trzymaj się tam i oszczędzaj się.

Idę spać. Dobrej chłodnej nocy życzę

U mnie trochę chłodniej... Dopiero położyłam się do łóżka, dzień zapowiadał się ciekawie, a skończyło się na kłótni z M i samotnie spędzonym wieczorze, byłam tak wściekła, że wysprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam 3 prania i teraz padłam na łóżko...

Dobranoc.

Lilla ja niestety tak jak ty... Totalnie niewyspana, wygląd zombie.

Dzień dobry tak w ogóle :-D

Piękne słońce z rana. Wyschnie nam garaż. Zapowiedziałam mojemu że śniadanie dziś robi, ja nawet palcem nie ruszę!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry, wspolczuje nieprzespanych nocy.
Ja jak zabita spalam. I spalabym jeszcze, ale musimy sie na rocznice komunii szykowac.

reklama
witam się i ja. Wprawdzie wyspana, ale wykończona emocjonalnie. Wczoraj miałam baaardzo ciężki dzień i chodziłam tylko i płakałam po kątach. Dzisiaj nastrój pozostał więc dzień dla mnie nie zapowiada się fajnie.... Mimo wszystko Wam życzę miłej niedzieli ;-).

Do góry