reklama

Lipiec 2014

reklama
jagodka czemu ktg,skurcze masz?daj znac po:)

ianka
u nas pzry cc maz nei mogl byc.mnie tez pobolewa zalodek,ciezko mi,staram sie mneij jesc zeby jeszce barzdiej go nie obciazac,doszla zgaga i odbijanie wieczne:dry:

co do pozradkow/wicia gnaizda odpuscilam,lubie porzadek ale neistety musialam sfolgowac i juz troszke sie pzryzwyzcailam;)dobrze ze maz lubi porzadek wiec ogrania temat:)

noo dzis maruderow chyab,Ola rano plakala bo nie chciala sukienki takiej jaka tatus naszykowal tylko letnia na ramiaczkach:confused:wieczorem tez cyrki,ehhh chyba jakis kryzys mamy.ale mozliwe ze to wina pogody bo synek znow nazrekal ze glowa go boli:(wieczorem mail temp ,ehhh oby to zadne chorobsko :no:

Jagódka daj znać co i jak

mdłości mnie dziś opuściły, obym za szybko się nie cieszyła... i nie wyrabiam się z praniem, ciągle mam nasze rzeczy, Oli zasikane rzeczy (dziś tyle wpadek zaliczyła, że znów mam zwątpienie...plus taki, że za każdym razem przebierała sie na różowo, więc przynajmniej na jednym praniu się skończyło), znów by pościel i ręczniki uprał, a schnie mi jedna pralka dziennie.. nie wiem, kiedy się ogarnę ze wszystkim...

Mika, dzięki, tak mi właśnie coś nie pasowało, bo w bielańskim wisi kartka, że ktg od 8 do 12 robią... pojadę sobie na bródno też zobaczyć, jak tam jest. kusi mnie tez solec, koleżanka tam leży właśnie i bardzo zadowolona, też druga cc, tym razem z wyboru. a dziś koleżanka pojechała do bródnowskiego, bo już po terminie jest, więc za kilka dni będę wiedziała, jak tam teraz z "obsługą"

Karola - słusznie z tym planem porodu, zabrać ze sobą nie zaszkodzi a i tak wszystko wyjdzie w praniu :tak:

Jagódko - nie strasz! bo ja się martwić zaczynam, najpierw plamienie, teraz KTG. Podejrzewają coś?

Podobno w weekend mają wrócić upały. Zobaczymy. Ale kilka stopni więcej i mniejsza wilgotność nie zaszkodziłyby, bo mam jeszcze tonę prania przed sobą. M. znowu utknął przy gipsowaniu... Zmęczona jestem.

Małgorzata spooko będą lepsze i gorsze dni sikania ;) Aru też dziś posikiwał majtki non stop ;)

Jagódka daj znać co tam. My tu się martwimy kurcze. Forum cały dzień jak na szpilkach siedzi ;)

A jeszcze chciałam zapytać bo widzę że nowy wątek jest już. Czy nie lepszy byłby bez komentarzy? Jak już się więcej nas rozpakuje to może być nieczytelnie. Albo może przyklejony post a pod spodem gratulacje?

Ostatnia edycja:
seorise pozdrawiam, ja też nie śpię od 4... ale wcześniej spałam ;) także może za dnia uda Ci się nadrobić, ja teraz już się zwlekam, muszę ogarnąć księżniczki do przedszkola i zahaczyć o pracę... polecam drzemkę w środku dnia!

jagódka plamienie może po tym ustrojstwie.. a może coś się podrażniło i szyja zamiast się wzmocnić to zaczęła puszczać... 3MAMY KCIUKI, a ktg nigdy nie zaszkodzi.

miłego dnia!

Cześć dziewczyny:)
nie wiem czy mnie pamiętacie jeszcze, pisałam jakiś czas temu a potem przepadłam:) u mnie zaczęły się problemy z ciśnieniem. Badania, bieganie od lekarza do położnej i tak w kółko, w między czasie szkoła,którą jednak musiałam zawiesić, bo już nie dawałam rady siedzieć i się skupiać na nauce.
Na ciśnienie dostałam tabletki, które nic mi nie pomagają:no: Dziś mam kolejną kontrolę, więc mam nadzieję, że mi zmienią dawkę.
Co do bezsennych nocy to właśnie takie mam, dziś np. nie śpie już od 2.30:baffled:
Już mnie to denerwuje, bo ciągle słyszę, że mam dużo wypoczywać, wysypiać się itd. a tu nawet zasnać mi ciężko.

Miłego dnia;)

reklama
czesc:)

dziewczyny wspolczuej bezsennych nocy(seorise ,mama bobasa),dzis jako tako spalam ale wiem co to znazcy nei zmruzyc oka,meczarnia jednym slowem:no:

ja podobnie jak Elifit jestem za lista rozpakowanych lipcowek bez komentarzy a inny watek np gartulacyjny ,czy wiesci z porodowki:sorry2::tak:

jagodka dajznac co u Ciebie?

codoparnia mam niezłesterty ale czekam na sloneczko,ktore wkrotce madoans zawitac:)

miłego dnia:)

wstalam wyszykowac synka do szkoly ale niestety zostaje w domu ,ma tepm:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry