karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
mama bobasa witaj! daj znać po wizycie. Ja też chwilowo miałam zbyt wysokie ciśnienie 140/90-100 ale czym było bliżej wizyty u Gina tym ciśnienie było lepsze, koniec z końcem na wizycie u Gina pokazałam mu te pomiary, które mnie martwiły ale w związku z tym, że z ciśnieniem jest już ok, nie dostałam żadnych leków, kazał tylko więcej wypoczywać i nadal sprawdzać sobie ciśnienie.
jagódka szpital i leżenie to nic przyjemnego ale dasz radę! trzymaj się ciepło!!!
ja codziennie budzę się ok 1-2 i potem ok 4-5 na siku, czasami też w tych godzinach budzi mnie skurcz
widzę, że nie tylko ja miałam dziś ciężką noc... kompletnie nie mogłam spać, mąż ledwo co przyłożył głowę do poduszki i już spał a ja tłukłam się po łóżku do 2.30

jagódka szpital i leżenie to nic przyjemnego ale dasz radę! trzymaj się ciepło!!!
ja codziennie budzę się ok 1-2 i potem ok 4-5 na siku, czasami też w tych godzinach budzi mnie skurcz
widzę, że nie tylko ja miałam dziś ciężką noc... kompletnie nie mogłam spać, mąż ledwo co przyłożył głowę do poduszki i już spał a ja tłukłam się po łóżku do 2.30

Najgorsze jest jednak jak się budzę na ból żołądka, chyba mnie on wykończy, marzę o moich tabletkach na wrzody, a nie mogę ich wziąć ani teraz ani podczas karmienia (a żeby był efekt to trzeba brać min miesiąc). Już nie wiem co robić, jutro wizyta, ale co mi pomoże ginekolog z żołądkiem:-(

choć fakt faktem taki tygodniowy tryb dominuje u niego od ponad miesiąca, więc możecie mieć rację;-)